Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'En başarılı 4. Sağlık Tesisi' Farabi Devlet!

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Türkiye’deki en başarılı 10 Sağlık Tesisi sıralamasında Kocaeli’de 1inci, Türkiye’de 4’üncü olmayı başardı.

'En başarılı 4. Sağlık Tesisi' Farabi Devlet!
19 Ocak 2016 - 17:19
 

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Klinik Tanı ve Maliyet Yönetimi Daire Başkanlığı tarafından TİG Yerinde Değerlendirme sonucuna göre yapılan sıralamada, Türkiye’de 4üncü Kocaeli ‘de 1inci olma başarısını elde eden Darıca Farabi Devlet Hastanesi İdarecileri, Hastane Konferans Salonunda,  hastane birim sorumlularının katılımıyla gerçekleşen törende;  TİG Birimi çalışanları Birsen Canol Tuncer, Aygül Solmaz, Dudu Evci ve Özlem Durak’a teşekkür belgelerini takdim ettiler.

EĞİTİM HASTANESİ STANDARDINDA HİZMET          
Tören sonrası elde edilen başarıyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Başhekim Op. Dr. Hikmet Yaşar, “Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı İlçe hastanesi konumunda olmamıza rağmen Bölge Hastanesi,  Eğitim Hastanesi standardında hizmet vermekteyiz. Her geçen gün hizmet standardımızı yükseltmeye, daha ileriye taşımaya çalışıyoruz. Kocaeli bölgesinin büyük hastaneleri arasında anılmak bize gurur vermektedir. 2015 yılı itibariyle bir milyonun üzerinde hastamıza sağlık hizmeti sunmuş bulunmaktayız. Genel sekreterliğimizin destekleri ile yakın zamanda açılışını gerçekleştirdiğimiz Palyaif Bakım Merkezimiz ve Ocak ayı itibariyle hizmete girmesini planladığımız Koroner Yoğun Bakım Ünitemiz ve yeni uygulamalarımızla daha çok insanımızın sağlığına kavuşmasına katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Bu gün Türkiye genelinde 4 üncü hastane olma başarısını elde etmemizde katkıları bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni hizmet yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’’ dedi.