Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP, Kongrelere tek listeyle girecek

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü meclis üyeleri ve partilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Ünlü, “Kongre takvimiz de başlayacak. Kendi ilçelerinizde aday çıkar çıkamaz bilmiyorum ama ilçe başkanlarınızın arkasında dimdik durun. Hiçbir adaya ışık vermeyin. Kongrelerimiz tek liste olacak.” dedi.

MHP, Kongrelere tek listeyle girecek
30 Eylül 2019 - 01:36
 MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü'nün katılımı ile gerçekleşen toplantıda evsahibi İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Fikret Ağbaba, Çayırova MHP Belediye Meclis Üyesi Murat Dinç MHP Karamürsel Belediye Meclis Üyesi Harun Baykır, diğer ilçe belediye meclis üyeleri,  il ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.
 
İKTİDAR SINAVI VERECEĞİZ
 
Toplantıda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, "Aylık belediye meclis üyeleri toplantılarımızı sadece kahvaltı yaparak değil spor yaparak ta gerçekleştirebiliriz. Hatta bu toplantılarımıza ailelerimizi de dahil edebiliriz. Süreç MHP, önümüzdeki hafta meclisin açıklaması ile daha da hareketlenecek. Kongre takvimiz de başlayacak. Kendi ilçelerinizde aday çıkar çıkamaz bilmiyorum ama ilçe başkanlarınızın arkasında dimdik durun. Hiçbir adaya ışık vermeyin. Kongrelerimiz tek liste olacak. Tecrübeli bu yapı 2023'ün yapısı olacak yönetimler olacak. Eksiklerimizi tamamlayarak bu yapıyla 2023'e taşıyacağız. İktidar sınavı vereceğiz. Tabana sahip çıkan, dokunan anlayan bir anlayışla ülkücü hareketi düşünen yapılar olacağız. Meclis üyesi olarak ben partime davama ne kazandırdım? diye kendinize bu soruyu sürekli sorun. Sizler MHP'nin meclis üyelerisiniz. Bu çok anlam ifade eder. MHP'nin 27 tane meclis üyesi önemsenen insanlardır. “dedi.
 
ÜLKÜCÜLERE TEPEDEN BAKMAYIN
 
Meclis üyelerine ülkücülere hassas olmasını isteyen Ünlü, "Ülkücüleri üzmeyin. Tepeden bakmayın. Onların istekleri bitmez ama sizde bıkmadan usanmadan onları dinleyin. Hepinizin ayrı bir çalışma dosyanız olsun. Genel merkeze ben bu aylık toplantılarla ilgili rapor veriyorum. Söylemeniz gereken her şeyi ilçe başkanlarınıza söyleyin. Başka hiçbir yerde konuşmayın.Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri kendi başkanlarına rapor verecek. Artılar eksiler raporlarınızda hepsi olsun. Belediyeciliği öğrenin. Kendinizi yetiştirin. Vatandaş kendi sorununu nasıl çözdüğünü bilsin. Siz farklı partilerin değil MHP'nin meclis üyelerisiniz. Seviyeli eleştiriler yapın. Meclis toplantılarda söz alın. Gereksiz konuşmayın ama önemli gördüğünüz konuları gündeme getirin. “dedi. Bir sonraki aylım belediye meclis üyeleri toplantısı Derince ‘de yapılacak.” şeklinde sonlandırdı.