Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da başarılı polisler ödüllendirildi

Darıca Kaymakamlığı ve Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü, görevinde üstün başarı gösteren polisleri ‘Üstün Başarı ve Teşekkür Belgesi’ ile ödüllendirdi.

Darıca'da başarılı polisler ödüllendirildi
10 Nisan 2019 - 17:23
Darıca’da görevlerinde üstün başarı gösteren polislere ‘Üstün Başarı ve Teşekkür Belgesi’ verildi. Darıca Kaymakamlığı ve Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü, görevinde üstün başarı gösteren polisleri ‘Üstün Başarı ve Teşekkür Belgesi’ ile ödüllendirdi.  10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Darıca Elite Hotel’de düzenlenen programa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, emniyet müdür yardımcıları, amirler ve emniyet personeli katıldı.





 
KARAMAN TEBRİK ETTİ
Başarılı polisleri belgelerini takdim eden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Polislik, hayata dokunmaktır. Bu dokunuşlarla, hayattan kopuşları engelleriz. Bu şerefli ve asil mesleğin mensupları olarak vatandaşın derdiyle dertlenir, onlar huzura erince dinleniriz. Bizim için mükafatların en büyüğü, vatandaşların gece vakti sokakta huzurla yürümesi, bir çocuğun güvenle oyun oynaması, Darıca’nın huzur kenti olmasıdır. Bu bize yeter ancak hayatta her şeyin bir karşılığı olduğu gibi bu özverili çalışmalarınızın da bir karşılığı olduğuna inanıyor, bu bilinçle çalışan bütün polis teşkilatının başarılarının devamını dileyerek sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, emniyet personeline belgelerini ve hediyelerini takdim etti.