Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gezi parkı protestolarını dünyaya DHA duyurdu, izletti

Gazetemizin de bağlı bulunduğu Doğan Haber Ajansı ekiplerinin 29 Mayıs sabahı 05:00 sıralarında başlayan haber koşusu dün gün boyunca, gece soluksuz sürdü, bugün de soluksuz sürüyor.

Gezi parkı protestolarını dünyaya DHA duyurdu, izletti
01 Haziran 2013 - 14:00
 Gazetemizin de bağlı bulunduğu Doğan Haber Ajansı ekiplerinin 29 Mayıs sabahı 05:00 sıralarında başlayan haber koşusu dün gün boyunca, gece soluksuz sürdü, bugün de soluksuz sürüyor.

Sadece Türkiye’de değil, dünyada CNN International, El Cezire, Reuters, APTN gibi onlarca medya kuruluşu, DHA’nın canlı ve aktüel görüntülerini ekranlarına taşıdı.

www.dha.com.tr de gelişmeleri canlı yayınlayarak internet yayıncılığında önemli bir başarıya imza attı. Cuma günü DHA’nın internet sitesini 1 milyon 129 kişi ziyaret etti. Binlerce vatandaş da DHA’nın iPhone, Android ve iPAD uygulamalarından gelişmeleri dakika dakika izledi.

DHA, Gezi Parkı eylemlerini sadece Türkiye’de değil, Los Angeles’in Perseng Meydanı’nda, Cenevre’deki Birleşmiş Milletler Parkı’nda, Madrid’teki Sol Meydanı’nda, Roma’da, Brüksel’de ve çok sayıda dünya kentinde izledi; Taksim’e verilen desteği görüntüledi.