Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Merih Demiral'dan Saffer Sancaklı'ya anlamlı davet!

Juventus'ta forma giyen Kocaelili milli futbolcu Merih Demiral, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen çalışmak için evlerinden çıkmak zorunda olan 2 bin aileye erzak yardımı yapacağını duyurdu.

Merih Demiral'dan Saffer Sancaklı'ya anlamlı davet!
27 Mart 2020 - 13:01
 Kocaeli’nin de gururu olan Demiral’ın bu hareketi herkesi gururlandırdı. Bu isimlerden bir tanesi de MHP Kocaeli Milletvekili eski futbolcu Saffet Sancaklı.
Sancaklı sosyal medyasından yaptığı paylaşımda “Sevgili Merih Demiral kardeşime yaptığı destekler ve daveti için teşekkür ediyorum. Ya İstiklal ya ölüm diyen neslin evlatları zamanın sorunlarıyla mücadele ederken de fiziken mesafeli dursalar da belalardan vebalardan, coronalardan ruhen birlikte olarak kurtulacaklardır. Bu anlayışla ben de bu tweetin altına #EvdeKalTürkiye tagiyle evden resim paylaşan 25 kişiye Tarık Buğra, Ali Fuat Başgil ve Peyami Safa’nın romanlarından oluşan bir setle ses veriyorum” dedi. Sancaklı daha sonra AK Parti Rize Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak’a, eski spor bakanı Akif Çağatay Kılıç’a ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanı Hidayet Türkoğlu’na seslendi. “Siz de var mısınız?” diye sordu.