Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kameriyeyi yıkıp oyun gurubunun döşemelerini söktüler.

Darıca’da Suriyeliler için yaptırılan Geçici Eğitim Merkezi’nin bahçesinde bulunan kamelriye, kimliği belirsiz kişi ya da kişlerce yıkılarak yerle bir edilirken, aynı yerdeki çocuk oyun grubunun zemin döşemeleri de yerlerinde sökülerek etrafa atıldı

Kameriyeyi yıkıp oyun gurubunun döşemelerini söktüler.
22 Haziran 2018 - 20:09

Darıca Sırasöğütler Mahallesi, 1626/3. Sk. No:23 adresindeki Geçici Eğtim Merkezi’nin bahçesinde vatandaşların dinlenmesi için yaptırılan kameriye, dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ayakları ve oturma yerleri kırılarak kullanılamaz hale getirildi. 

Sadece çatısının yerde kaldığı kameriye ile aynı  bahçe içerisinde bulunan çocuk oyun gurubunun da yer döşemeleri sökülerek parçaları gelişigüzel etrafa atıldı

İddiaya göre, olayın meydana geldiği bahçeye yakın yerdeki bazı apartman sakinlerinin 12-16 yaş gurubundaki çocukların her gece geç saatlere kadar burada oturduğu ve çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle kameriyenin birileri tarafından dün gece yıkılarak kullanılamaz getirildiği belirtildi.

Polis, vatandaşların dinlenip zaman geçirdiği kameriye ve oyun grubu alanına hasar veren kişileri tespit etmek için çalışma başlattı.