Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B'nin yeni genel kaptanı Asım İbrahimov oldu

Mevcut teknik direktör Müjdat Yalman ile çalışmak istemeyen Darıca Gençlerbirliği A.Ş Sahibi Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov, göreve Azerbaycanlı teknik direktör Asım İbrahimov’u getirdi.

Darıca G.B'nin yeni genel kaptanı Asım İbrahimov oldu
27 Aralık 2018 - 15:27
Geçen sezon Adanaspor’da görev yapan İbrahimov’un, Türk futbol kariyerindeki ikinci durağı Darıca G.B oldu. Geniş bir teknik kadro ile göreve bugün başlayan İbrahimov, ilerleyen günlerde bir basın toplantısı yaparak hedeflerini açıklayacak. Öte yandan Azerbaycanlı başkan ve Azerbaycanlı teknik direktör ile bambaşka bir kimliğe bürünen Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de Alt Yapı Sorumlusu Hasan Altuntaş, Asım İbrahimov’un yardımcısı olarak göreve getirildi. Geçen sezon A takımda Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu’nun ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapan başarılı antrenör Altuntaş, elde edilen şampiyonluğa önemli bir katkı sunarak kayıtlara geçmişti. Camianın yapısını ve kültürünü çok iyi bilen Darıcalı Altuntaş, yeni dönemde Darıca G.B A takımı için mesaisini harcayacak. 
 
KALECİ ANTRENÖRÜ DE TANIDIK BİR İSİM
Yine Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de kaleci antrenörlüğüne tanıdık bir isim getirildi. Asım İsmailov’un çalıştıracağı Darıca G.B’de kaleci antrenörlüğü görevi için Gebzespor’dan tanıdığımız başarılı ve tecrübeli isim Eşref Doğmenç ile el sıkışıldı. Gebzespor alt yapısında görev yapan Doğmenç, Darıca G.B’nin teklifine ‘evet’ diyerek sarı yeşilli kulübe transfer oldu.