Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalılar, ilaçlanma yapılmasını istiyor

Darıca’da sinek sorunu had safhaya çıktı. Özellikle Emek Mahallesi ve Bayramoğlu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, her gün sineklerle uğraşmaktan bıktıklarını ifade ederek, belediyenin ilaçlama yapmasını istedi.

Darıcalılar, ilaçlanma yapılmasını istiyor
04 Eylül 2018 - 11:43
Kurban Pazarı’nın kaldırılmasının ardından oluşan sinekler, Darıca’yı adeta istila etti. Sineklerle kendi yöntemleriyle başa çıkmaya çalışan vatandaşlar yetkililere sitem etti. Darıcalılar ‘’ Bu sene Kurban pazarı kalktıktan sonra karasinekler bizi oldukça rahatsız etmeye başladılar. Eczaneden beyaz toz aldık. Tepsiye serpip evin bir köşesine koyuyoruz. Sinekleri kendine çekiyor. Sonra da ölüyorlar. Ama bitmiyor, çok fazlalar ve başa çıkamıyoruz.”
 
‘’DAYANILACAK GİBİ DEĞİL’’
“Dayanılacak gibi değil bu sinekler. Bu sene çok arttılar. Darıca’daki yetkililer özellikle Darıca Belediyesi, bu soruna acil bir çözüm bulmalılar. Mutlaka mahallelerde ilaçlama yapılmalı’’ dediler.
 
2 MAHALLEDE DAHA ÇOK
Özellikle Emek Mahallesi ve Bayramoğlu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, artan sinekler nedeniyle kapılarını, pencerelerini dahi açamadıklarını sineklerin yemeklerinin içine kadar girdiklerini söylerken ‘’Sinekler yüzünden penceremizi bile açamıyoruz. Yemeğimizin içine kadar giriyorlar. Her sene aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Bıktık bu sineklerden’’ dediler.