Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Halk Eğitim'in yılsonu sergisi açıldı

Darıca Halk eğitim Merkezi’ 2014-2015 eğitim öğretim yılında Darıca’da açtığı kursların, “Yıl Sonu Sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Halk Eğitim'in yılsonu sergisi açıldı
15 Haziran 2015 - 11:30

Açılıfl törenine Darıca  Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Baflkanı fiükrü Karabacak, Milli E€itim Müdürü ‹smail O€uz, Milli E€itim fiube Müdürleri, okul müdürleri, sivil toplum, siyasi parti temsilcileri ve kursiyerlerin yakınları katıldı. Törenen açılıfl konuflmasını yapan Halk E€itim Merkezi Müdürü Ömer Faruk Özata, geliflen ve de€iflen toplumda bilgili, uyumlu, kendine güvenebilen, ayaklarının üzerinde durmayı baflarabilen topluma faydalı ve yararlı insanlar yetifltirmek için çalıflmanın herkesin görevleri arasında oldu€unu söyledi. Özata ayrıca ‘’ Halk E€itim Merkezi Müdürlükleri bu de€iflimleri uyguladı€ı modüler programlarla halkımızın kendilerini yenilemesine katkıda bulunmaktadır. Kurum bünyesinde çok çeflitlenmifl kurslar vardır. Halk E€itim Merkezleri, 7’den 77’e diyebilece€imiz tüm toplumsal yafl, grup, statü ve her gelir düzeylerindeki insanlarımızın, hayata tutunmalarını sa€layan birer ö€renme merkezleridir” dedi

Program daha sonra halk oyunları gösterisi ve fliir dinletisi ile devam etti, sergi protokol üyeleri tarafından açıldı. Kaymakam Karaman ve beraberindekiler el eme€i göz nuru el ifllemeleri sergisini gezerek kurs ö€reticisi ve kursiyerlerden yapmıfl oldukları dantel ve nakıfllar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Karaman, sergide yer alan ürünlerin çok emek sarf edilerek göz nuru ile yapıldı€ını ifade ederek Halk E€itim Merkezi Müdürlü€ünün yaptı€ı çalıflmaları takdirle karflıladı€ını söyledi. Karaman ayrıca yeni e€itim ö€retim yılında bu çalıflmaların daha da artırılması gerekti€ini ifade etti. Sergi açılıflı sonrası katılımcılara çeflitli ikramlarda bulunuldu.