Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Farabi'den akademisyen çıktı!

Darıca Farabi Devlet Hastanesi Hekimlerinden Nefroloji Uzmanı Dr. Zeki Aydın’ın hem devlet hastanesinde doktorluk yaptı hem de akademik kariyerini yaparak örnek oldu.

Farabi'den akademisyen çıktı!
11 Kasım 2015 - 09:55
Darıca Farabi Devlet Hastanesi bünyesinden akademik başarıya imza atan bir doktor çıkartmanın mutluluğunu yaşıyor. Darıca Farabi Devlet Hastanesi Hekimlerinden Nefroloji Uzmanı Dr. Zeki Aydın, hastanede görevli olarak devam ettiği sırada gerekli işlemleri yaparak akademik kariyerini de sürdürüyor. Aydın’ın Doçentlik unvanını alması münasebetiyle hazırlanan plaket törenine Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği  Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Onursal Varlıklı,  İdari Mali Hizmetler Başkanı  Harun Öz , hastane  yönetici ve çalışanları katıldı.
 
BİR ÇOK AKADEMİSYENE 
EV SAHİPLİĞİ YAPACAKTIR
Törende kısa bir konuşma yapan  Genel Sekreter Ergüney, Dr.Zeki Aydın ‘ın  Darıca Farabi Devlet Hastanesinde hizmet verirken doçentlik unvanını hak eden ilk hekim olduğunu, kurum olarak bundan gurur duyduklarını vurgulayarak Darıca Farabi Hastanesi’nin ilim yuvası olmaya devam edeceği, daha bir çok akademisyene ev sahipliği yapacağı inancında olduklarını belirtti. 
 
FARABİ DÜNYA STANDARTLARINDA
Plaketini Genel Sekreter  Ergüney’in elinden alan  Doç. Dr.  Zeki Aydın yurt içinde ve yurt dışında görev yaptığı süreçlerde edindiği tecrübeleri hekim gözüyle değerlendirdiğinde  Darıca Farabi Devlet Hastanesi  ilçe hastanesi konumunda olduğunu fakat  bir çok birimde olduğu gibi  görev yaptığı Diyaliz Ünitesinde de dünya standartlarının üzerinde  hizmet verildiğinin altını çizerek ’’Bu önemli bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığı paylaşan hastane yöneticilerimize ve ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi bildirmek istiyorum ‘’ dedi.