Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Güneş, Çayırova ve Darıca'da sahaya indi

CHP Kocaeli milletvekili adayı Ali Güneş Çayırova ve Darıca’da sahaya inerek esnafları ziyaret etti, seçim broşürleri dağıtarak halkı bilgilendirdi

CHP'li Güneş, Çayırova ve Darıca'da sahaya indi
12 Haziran 2018 - 14:32
 
Cumhuriyet Halk Partisi 27. dönem Milletvekili adayı Ali Güneş seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Çayırova ve Darıca ilçelerinde sahaya indi. Ali Güneş’in seçim programları kapsamındaki ilk durağı Çayırova oldu. Ali Güneş, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Özgürlük Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Vatandaşları 24 Haziran seçimleri ile ilgili bilgilendiren ve broşür dağıtan Ali Güneş, Çayırova programının ardından Darıca’ya geçti.
 
KILIÇ AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDU
Ali Güneş, Darıca’da ilk olarak geçtiğimiz günlerde vefat eden ve 4 dönem Fevzi Çakmak Mahallesi  Muhtarlığı görevini yürüten İsmet Kılıç’ın ailesini ziyaret ederek, taziyelerini iletti. Güneş’in bir sonraki durağı Emek ve Nenehatun CHP Mahalle Temsilcilikleri oldu. Güneş, mahalle temsilciliklerinde bir araya geldiği partililerle bulundukları bölgelerdeki esnafları ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.