Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nail Çiler yeniden aday!

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler düzenlediği basın toplantısında yönetim kurulunun desteğiyle yeniden başkanlığa aday olduğunu da söyledi

Nail Çiler yeniden aday!
16 Ocak 2013 - 09:49
 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`ne bağlı oda seçimleri Şubat-Mart aylarında gerçekleştirilecek. Bir dönemdir Gebze Ticaret Odası Başkanlığını yürüten Nail Çiler, GTO meclis salonunda düzenlediği basın toplantısında yeniden aday olacağını resmen açıkladı. Geçen dönem Çiler`in karşısında aday olan Ömer Faruk Başaran`ın aday olmayacağını açıklamasının ardından adaylığını resmen duyuran Çiler, büyük bir ihtimalle seçime yalnız girecek. 
 
BEN YOK, BİZ OLACAĞIZ 
GTO meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya GTO`nun mevcut yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda meclis üyesi ve gazeteciler katıldı. Seçimde yalnız katılması beklenen çiler yaptığı açıklamada şunları söyledi: “GTO`da ben yok, biz diyerek ekip ruhu ile çalıştık. Hem Gebze ilçemize hem de Ticaret Odasına olumlu katkılar sunduk. Gebze ve Ticaret Odası`na olumlu katkılar sunduk” dedi. Çiler`in basın toplantısına  yönetim kurulu üyeleri; Halit Uçar, Sedat Mican, Nurettin Çölgeçen, İbrahim Çiçek, Vehbi Hocaoğlu, Özcan Dal, Miktad Aydın, Mehmet Zenginer ile GTO Meclis Başkanı Ümran Nargül`de hazır bulundu.
 
GEBZE ÜNİVERSİTESİ
2009-2013 yılları arasında yapılan çalışmaları anlatan Başkan Nail Çiler, ekip ruhu içinde çalıştıklarını belirterek, “GTO`da kurumsal bir yapı gerçekleştirdik. Yaptığımız hizmetler ortada. Yaptığımız görevde başarılı olduğumuzu görüyorum. Gebze için artık olmazsa olmaz olan Gebze Üniversitesi konusunu sıkça gündeme getirdik ve bunun takipçisi olduk. Şimdi üniversite ile ilgili olarak TBMM`de alt komisyonlarda çalışmalar yapılıyor. Bu gerçekten sevindirici bir gelişme. Gebze Üniversitesi konusunda katkısı olan tüm siyasilerimizi kutluyor, teşekkür ediyorum”dedi.
 
GTO GÜNDEMİ BELİRLİYOR
2009 itibariyle Gebze`nin gündemi takip eden değil gündem belirleyen bir konuma da geldiğini de belirten GTO Başkanı Nail Çiler, “Taşlar artık yerinden oynamıştır. GTO artık gündemi takip eden değil gündem belirleyen konumdadır. Gebze ve bölgemizin sorunlarına karşı duyarlı ve çözüm arayan, geliştiren bir düzeydeyiz. GTO çalışmaları sadece kendi içine yönelik değil. İfade ettiğim gibi bölgemizin tüm sorunlarına karşı bir bakış açısı geliştirdik” diye konuştu.
 
YENİDEN ADAYIM
GTO Başkanlığına yönetim kurulunun isteği ile yeniden aday olduğunu da belirten Çiler, “Kurumlarda devamlılık esastır. Biz bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Yönetim kurulumuz yeniden aday olmam konusunda bana tam destek verdi. Biz ilk günkü heyecanla bundan sonrada çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı.