Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erkan Can, Darıcalı öğrencilerle buluştu

Darıca Neşet Yalçın Anadolu Liseliler Derneği tarafından düzenlenen programa katılan tiyatro ve sinema oyuncusu Erkan Can öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Erkan Can, Darıcalı öğrencilerle buluştu
02 Mart 2013 - 13:32
 Can, hayatının dönüm noktasının belediye konservatuarına girip bu sınavı kazanması olduğunu söyledi. Darıca Neşet Yalçın Anadolu Liseliler Derneği tarafından düzenlenen söyleyişi programı Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşti. Programa Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi Okul Müdürü Rahim Kılıç okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
 
“ÇOK İNCE DÜŞÜNÜN”
Programda öğrencilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Erkan Can, hayata karar verirken çok ince düşünmek gerektiğini söyledi. Can, “Her şeyi okuyun. Böylece hayata daha iyi hazırlanmış olursunuz. Özellikle yerli yazarları okumak çok önemlidir. Ayrıca hayatınızın ve gençliğinizin tadını çıkarın.” dedi. Meslek hayatı ile ilgili bilgiler de veren Erkan Can, “Kendimle hep bir yarış içerisinde oldum. Rol geldiğinde o role yoğunlaşmak çok önemlidir. Roller konusunda seçici oluyorum. Benim hayatımın dönüm noktası belediye konservatuar sınavına girip sınavı kazanmamdır. Ben hayatım boyunca tiyatroda ve sinemada Nejat Uygur, Münir Özkul, Şener Şen gibi değerli isimleri örnek aldım.” diye konuştu.