Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı minik Yasin, destek bekliyor

Türkiye, İstanbul’da havuza düşerek ölen minik Pamir’i konuşurken, Darıcalı 4 yaşındaki Minik Yasin de çaresizlik içerisinde yardım bekliyor. Doğuştan kalbi delik olan ve bugüne kadar iki kez kalp ameliyatı geçiren Minik Yasin’in özellikle ekonomik olarak desteğe ihtiyacı olduğu öğrenildi.

 Darıcalı minik Yasin, destek bekliyor
08 Nisan 2014 - 08:56
Darıca Osmangazi Mahallesi Aşıroğlu Caddesi Kozan Sokak 8 numarada oturan ve Güleser- Şaban Yılmaz çiftinin 6 çocuğundan en küçüğü olan Yasin Eren Yılmaz, doğduğu günden bugüne büyük bir dram yaşıyor. Doğuştan kalbi delik olan ve bu güne kadar iki kez Koşuyolu Kalp ve Damar Hastanesinde ameliyat olan minik Yasin, ilaç kullanmaya ve tedavi görmeye devam ediyor. Anne ve babanın sağlık güvencesi olmadığı için tedavi masrafları devlet tarafından karşılanan Minik Yasin’in ailesi ise büyük bir ekonomik sıkıntı çekiyor. 
 
MADDİ DESTEK BEKLİYORLAR
Anne Güleser Yılmaz, 6 çocuktan beşinin de öğrenci olduğunu ifade ederek kirada oturduklarını ve evin ihtiyaçları için de yardıma ihtiyaç duyduklarını söyledi. 4 yıldır minik Yasin’in Türkiye’nin değişik bölgelerinde kalp tedavisi gördüğünü iki kez de Koşuyolu’nda ameliyat olduğunu söyleyen anne Güleser Yılmaz, “Eşim de zaman zaman gündelik işlerde çalışıyor ve ailemizin başka bir geliri yok, ne kaymakamlık ne belediye hiçbir kuruma yardım başvurusunda bulunmadım. Ekonomik olarak ciddi sıkıntı içerisindeyiz, Allah bu duruma kimseyi düşürmesin, çocuğumuz tedavisi için yanından ayrılamıyorum, ekonomik durumu iyi olanların maddi desteğini bekliyorum” dedi. 
 
GERÇEK ANLAMDA MAĞDURLAR
Güleser Yılmaz’ın komşuları da ailenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların herkes tarafından bilindiğine dikkat çekerek, yetkililerin kendisine yardımcı olmalarını istediler. Mahalle sakinleri, Yılmaz ailesinin gerçek anlamda mağdur olduğunu ifade ederek, ailenin hiçbir kurumdan bugüne kadar yardım talebinde bulunmadığına dikkat çekerek, ilgililerin 0535 842 54 49 nolu telefondan bilgi alabileceklerini ifade ettiler.