Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca, Tüzün ve Büyükerşen'i getiriyor

CHP Darıca İlçe Örgütü; TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i Darıca'da ağırlayacak. Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Örgütü son zamanların gerek Meclis gerekse belediyecilikte en çok konuşulan iki ismini Darıca'da ağırlayacak.

CHP Darıca, Tüzün ve Büyükerşen'i getiriyor
23 Ocak 2018 - 09:27
 
Onlardan biri  geçen yılın ekim ayında Akif Hamzaçebi ile girdiği parti içi yarışta kullanılan 124 oyun 76'sını alarak TBMM Başkanvekilliği görevine seçilen Yaşar Tüzün. 52 yaşındaki deneyimli siyasetçi yerel yönetim deneyimine de sahip. 1999 yılında Bilecik Belediye Başkanı seçildikten sonra görevinin üçüncü yılına denk gelen 2002'de Bilecik Milletvekili seçildi. TBMM Başkanlık Divanı katip üyeliği de yaptı.
 
CHP Darıca İlçe Örgütü'nün bir diğer konuğu ise ülkemizde yerel yöneticiliğin yaşayan efsanelerinden biri haline gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen olacak.
 
19 Yıldır Belediye Başkanı 
 
Büyükerşen, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ilk 1999'da DSP'den seçildi. 2004'te, AKP rüzgarına karşın bu sefer CHP'den görevini sürdürdü. 2009 ve 2014 seçimlerinde de zaferle ayrılan Büyükerşen geride kalan 19 yıllık süreçte gerek ülkemizde gerekse çok sayıda ülkede konuşulan yerel yönetim uygulamalarına imza attı.
 
Tolunay, Yıldırım ve Arkan Makamında Ziyaret Etti
 
CHP Darıca İlçe Örgütü, Yılmaz Büyükerşen'i Darıca'ya davet için bizzat makamında ziyaret etti. CHP Darıca İlçe Sekreteri Asuman Tolunay, İlçe Saymanı Gürer Yıldırım ve İlçe Eğitim Sekreteri Esin Arkan'dan oluşan heyet Büyükerşen ile davetin yanı sıra, uzun süreli bir görüşme yaptı.
 
03 Mart Cumartesi Günü İnci Düğün Salonu'nda 
 
Yaşar Tüzün ve Yılmaz Büyükerşen, 03 Mart Cumartesi günü Darıca'ya gelecek. Program Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde akşam saatlerinde gerçekleşecek. CHP'de iki usta deneyimli siyasetçinin deneyimlerini aktaracağı toplantıya parti üyesi olmayan veya partisiz vatandaş ilgisinin de yoğun olması bekleniyor.