Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'Doksanlar' için sette parti düzenlendi

’Sokakta oynayan son çocukların dizisi’’ olarak adlandırılan ve çekimleri Bayramoğlu’nda yapılan platoda gerçekleşecek olan Doksanlar dizisi için geçtiğimiz gün dizi setinde parti verildi. Sokakta oynayan son çocukların dizisi olarak anılan 'Doksanlar', yakında atv'de başlayacak.

'Doksanlar' için sette parti düzenlendi
03 Haziran 2013 - 08:31
 ‘’Sokakta oynayan son çocukların dizisi’’ olarak adlandırılan ve çekimleri Bayramoğlu’nda yapılan platoda gerçekleşecek olan Doksanlar dizisi için geçtiğimiz gün dizi setinde parti verildi. Oldukça keyifli geçen bu partiye Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Gebze İlçe Emniyet Müdürü A. Kadir Demir,  Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, sanatçılar Emel Müftüoğlu, Şahsenem,  Doksanlar dizisi oyuncular, Seksenler dizisi oyuncular, sanatçılar, Darıcalı esnaf ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı. 
Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Darıcalı senarist ve yapımcı Birol Güven,  bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken, bu platonun yapımında büyük emeği olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a da teşekkür etti. 
Güven açıklamasında ‘’Bu güzel platonun hazırlanmasında desteğini bizden hiç esirgemeyen değerli başkanımıza teşekkür ediyorum. Şükrü beyin burada emeği çok ama çok büyük. Sanata verdiği bu büyük destekten dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum. Darıca’da şuan toplamda 4 dizi çekiliyor. Darıca, bu konuda şuan Türkiye’de lider konumda. Bu sayı zamanla daha da çok artacak. Dizi ve sinema sektöründe ilçemiz gerçekten büyük bir marka olacak’ dedi.
 
KARABACAK: BİROL GÜVEN BİR MARKA
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Birol Güven’nin Darıca’nın önemli bir markası olduğunu vurgulayarak, bundan önce olduğu gibi her zaman Güven’in yanında olacaklarını belirtti. Karabacak konuşmasında ‘Birol Güven, bu şehrin bir markası. Daima Birol Güven ve ekibinin yanındayız. Darıca bu gibi projelerle adını daha da duyuruyor. Bizler elimizden ne gelirse yapmaya hazırız’ dedi.

TAKSİM'DE YAŞANANLAR KINANDI
Davetliler, Taksim'de yaşanan olayları kınarken, sahneye çıkan her sanatçı "Taksim'de yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Taksim için şarkılarda söyleyen davetliler, olayların bir an önce son bulmasını istediler.