Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO'dan bir ilk daha

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, engelli vatandaşların iş dünyasına kazandırmasıyla ilgili olarak bir proje üzerinde çalışma yürüttüklerini açıkladı.

GTO'dan bir ilk daha
09 Ağustos 2018 - 17:06
Alman Sosyal Demokrat Partisi’nin Hamburg Merkez Milletvekili Hakan Demirel önceki gün Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret etti.  Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ile görüşen Hakan Demirel, GTO’nun engelli vatandaşları iş dünyasına kazandırma projesi hakkında fikir alışverişinde bulundu. Projeyle ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulunan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Oda olarak bölgemizde bir ilki daha gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi bölgemizde çok sayıda engelli vatandaşımız var.
Engelli vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu iş yapmak ve üretime katkı yapmak istiyor. Oda olarak bizler de başta Almanya ve diğer Avrupa ülkelerindekine benzer olan bir proje ile engellilerimiz iş dünyasına kazandırmak istiyoruz. Engelli vatandaşlarımızı iş dünyasına kazandırma projemizle ilgili olarak odamızı ziyaret eden Alman Sosyal Demokrat Partisi’nin Hamburg Merkez Milletvekili Hakan Demirel ile proje hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir görüşme oldu. Hakan Demirel de odamızın projesini çok beğendiğini ve kendisi de bu konuda bizlere gereken tüm desteği vereceğini belirtti.” diye konuştu.