Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Partilerin sandık görevlisi savaşı!

Siyasi partilerin Darıcalı temsilcileri, sandık görevlilerine çok önem veriyor. Yerel seçime az bir zaman kala AKP, CHP, MHP ve diğer siyasi partiler, sandık görevlisi olacak partililerine şimdiden eğitim vermeye başladı bile!

Partilerin sandık görevlisi savaşı!
14 Mart 2013 - 09:20
 Mart ayında yapılacak olan yerel Seçimler öncesinde AKP, CHP, MHP ve diğer siyasi partiler, seçim boyunca görev yapacak olan sandık görevlilerine yönelik eğitimlere başladılar. 
 
AKP'NİN 3 BİN 150 GÖREVLİSİ VAR
İktidar Partisi AKP'nin Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca'da bulunan toplam 352 sandık için 3150 kişilik bir sandık görevlileri olduğunu söyledi. 3 ana kademeden, 3 gençlik kollarından ve 3 kadın kollarından olmak üzere sandıklara 9ar kişi koyacaklarını belirten Bıyık, "'Partimizde sandık görevlisi olmak da en büyük şereftir. Hepimiz hizmet kervanının içerisinde farklı noktalarda istihdam ediliyoruz. Hepimizin önemi son derece büyüktür. Bizim oy hedefimiz %56. Sandık görevlilerimize yönelik yoğun eğitimlerimiz olacak" dedi.
 
CHP'DE BİN 200 KİŞİLİK SANDIK GÖREVLİSİ
Ana Muhalefet Partisi CHP'nin Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali ise, Darıca'da bulunan 352 sandık için bin 200 kişilik bir ekip kurduklarını söyledi. Gönüllü sandık görevlileriyle birlikte bu sayının daha da yukarı çıkacağını söyleyen Kösali, "Sandık görevlilerine yönelik eğitimlerimiz, bir iki gün içerisinde başlayacak. 
CHP Darıca'nın olacak. Hiç ummadığımız mahallelerden çok yüksek derecede oy alacağız. Darıca'da seçim CHP'nin olacak" dedi.
 
MHP'NİN GÖREVLİ SAYISI DA BİN 100 KİŞİ!
Muhalefet Partisi MHP'de ise İlçe Başkanı Erkan Azeri, 352 sandık için bin 100 kişiye eğitim vereceklerini söyledi. Gönüllü görevlilerinde dahil olmasıyla, sandık görevlilerinin MHP'ye olacak sadakatiyle seçimi alacaklarını söyleyen Azeri, "Darıca, MHP'nin kalesi olacak. Bizler, görevlilere yönelik eğitimlere çok önceden başladık. Adayını en erken belirleyen parti olarak, seçimi alacağız" dedi