Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GESİAD Başkanı da açıklama yaptı

GESİAD yönetim kurulu başkanı Mehmet Zenginer, yarın yapılacak GTO meslek komitesi öncesi bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

GESİAD Başkanı da açıklama yaptı
07 Mayıs 2013 - 22:15
 Gebze Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zenginer 8 Mayıs 2013 Çarşamba günü yapılacak olan Gebze Ticaret Odası (GTO) meslek komiteleri asil ve yedek ile meclis üyeliği asil ve yedek seçimine ilişkin olarak bir açıklama yaptı.
 
GESİAD Başkanı Mehmet Zenginer yaptığı açıklamada şunları ifade etti, “8 Mayıs’ta yapılacak olan GTO seçimlerinin odamız, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimler her türden güzellik ve renkleri ile örnek bir seçim olması ve seçim sonunda da kazananın GTO ve Gebze olması en büyük dileğimizdir. Hoş görü içinde bir seçim geçirmek hepimizin ortak görevi ve amacı olmalıdır. GESİAD olarak seçimin ifade ettiğimiz doğrultuda sükûnet içinde tamamlanması da en büyük arzumuzdur. GESİAD üyeleri de bu seçim sürecinde sağduyulu, hoşgörülü bir şekilde sandığa giderek görevlerini yerine getirecektir. Seçimden sonra ortaya çıkacak her türlü sonuca saygı duyulması ve kazananın GTO olacağı asla unutulmaması gerekiyor. GESİAD olarak hiçbir tartışmanın, çatışmanın tarafı olmadan odanın çıkarları adına hareket etmeye her zaman devam edeceğiz. Biz bu  duygu ve düşünceler içinde sandık başına gidip oyumuzu kullanarak görevimizi yerine getireceğiz. GESİAD olarak kanaatimiz odur ki GTO bu seçim sonucunda daha da güçlenerek önümüzdeki dönem daha etkin olarak yoluna devam edecektir.”