Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Suriyeliler, Sırasöğütler'de mahalle sakinlerine saldırdı

Darıca’da bir vatandaşı darp ettiği ileri sürülen 5 Suriyeli uyruklu mültecilerle mahalle sakinleri arasında çıkan kavga bir kişi yaralanırken olayla ilgili 3 yabancı uyruklu şahıs gözalına alındı.

Suriyeliler, Sırasöğütler'de mahalle sakinlerine saldırdı
09 Haziran 2019 - 16:49
Olay yabancı mültecilerin yoğun olarak yaşadığı Sırasöğütler Mahallesi Pazar Sokak üzerinde meyda geldi. İddilara göre mahallede ikamet eden 5 Suriyeli mülteci bir mahalle sakinini darp etmesi üzerine vatandaşlar olaya müdehale etti. Mahalle sakinleri ile Suriyeli yabancı uyruklu mültecilerin kavgasında bir kişi yaralandı. Yaralı şahıs 112 acil ekibi tarafından Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş şubesi ekipleri olaya müdehale etti. Ekipler olaya karıştıkları ileri sürülen 3 Suriye uyruklu mülteciyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Bu arada Mahalle sakinleri yaşanan olay nedeniyle oldukça tepkili. Mahallede sayıları onbinleri geçen yabancı uyruklu vatandaşların çıkardıkları olaylar nedeniyle huzurlarının kalmadığı artık mahallede gece gezemez duruma geldiklerini ileri sürerek daha fazla olayın yaşanmaması için yetkililerin önlem almasını istediler.