Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Katırcıoğlu: Sahil yolu projesini destekliyorum

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, dün gazetemizi ziyaret ederek, Genel Yayın yönetmenimiz Erol Polat ile görüştü. Tuzla-Bayramoğlu Sahil Bağlantı yolu projesini desteklediğini belirten Katırcıoğlu, bu konuyla alakalı hem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak hem de Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile görüşeceğini söyledi.

Katırcıoğlu: Sahil yolu projesini destekliyorum
14 Ağustos 2015 - 13:08
Hem aday adaylığı, hem adaylığı sırasında da gazetemizi ziyaret eden Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, dün milletvekili kimliği ile ilk kez gazetemizi ziyarette bulundu. Genel Yayın yönetmenimiz Erol Polat ile Darıca’nın sorunlarını masaya yatıran Katırcıoğlu, Darıca’nın muhteşem bir ilçe olduğunu belirtti. 
 
DARICA HARİKA BİR YER
Darıca’nın yaşanabilecek en güzel şehirlerden biri olduğuna dikkat çeken Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, özellikle Darıca sahilini çok beğendiğini ifade etti. Başkan Şükrü Karabacak’ın çalışmalarını oldukça beğendiğini söyleyen Katırcıoğlu, ayrıca Şükrü Karabacak’ın eşi Teslime Karabacak’ın da çok çalıştığını ve Bayan Karabacak’ı takdir ettiğini belirtti.
 
FARABİ’YE YAKIŞACAK
Darıca Farabi Devlet Hastanesinin, Eğitim Araştırma hastanesi olacağını yineleyen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, ‘’Farabi Devlet Hastanemiz, Eğitim Araştırma hastanesi olduktan sonra bölgedeki büyük bir eksiklik daha kapatılacak. Ak Parti döneminde hayal edilen şeyleri yaşayan vatandaşlarımız böylelikle bir hayale daha kavuşacak’’ dedi.