Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yakup Törk, PM'ye aday!

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin 60 kişiden oluşan en üst karar organı  olan Parti Meclisine aday oldu.

Yakup Törk, PM'ye aday!
31 Ocak 2018 - 10:04
Pazar günü kurultay delegelerinin oyları ile gerçekleşecek olan seçim öncesinde Kocaeli’ni CHP Meclisi’nde temsil etmek üzere aday olduğunu açıklayan Yakup Törk bölgemizden büyük destek görüyor. Yurt genelinde ki CHP Kurultay Delegeleri ile de bir trafik başlatan Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk Perşembe günü diğer 25 il kurultay delegesi ile birlikte Ankara’ya hareket edecek ve burada Pazar günü yapılacak seçime kadar parti meclis adaylığı çalışmalarına devam edecek. Törk’ün yurt genelinde yaptığı görüşmelerde kendisine yoğun destek gösterildiği de öğrenildi.
 
ANADOLU İLE ANKARA BÜTÜNLEŞECEK
Törk adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada, “ Ben de sizin gibi ‘Örgüt söz sahibi olursa CHP iktidar olur’ düşüncesindeyim. Ben de sizin gibi, Anadolu’yla Ankara’yı bütünleştirecek bir Parti Meclisi’nin CHP’ye güç ve enerji katacağına inanıyorum. Partimizin üreten, sağlıklı büyüyen, genç ve kadın ağırlıklı bir örgüt yapısına kavuşması gerektiğine inanıyorum. Kökleri örgütte, gözleri Türkiye’nin ufkunda bir Parti Meclisi’nin, partimizin ve ülkemizin kaderini değiştireceğine inanıyorum. Bunlar benim için genç bir Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak edindiğim tecrübelerden ulaştığım sonuçlar.
KOCAELİ ÖRGÜTÜMÜZÜN ONAYI VE TAKDİRİ İLE YOLA ÇIKTIM
Partimizin iç sorunlarını bizzat yaşayarak gören ve bu sorunların çok önemli bir kısmını çözmüş bir ilçe başkanıyım. Bölgemizin en genç ilçe başkanı olarak, Kocaeli örgütümüzün onayı ve takdiri ile Parti Meclisi’ne adayım. Bu takdirin şahsıma değil, dışlananların ötekilerin, emekçilerin ve toplumun tümünün hassasiyetlerini dikkate alan aktif siyaset anlayışıma yönelik olduğunu çok iyi biliyorum. Adaylığımın partide emeği olanların, her koşulda mücadele edenlerin, halkın derdi ile dertlenenlerin yöneteceği bir CHP’ye olan özlemin bir ifadesi olarak kabul ediyorum.
 
YAKUP TÖRK KİMDİR?
Yakup Törk kimdir derseniz 1981 Kocaeli Darıca doğumluyum. İnşaat mühendisiyim. Evli ve iki çocuk babasıyım. 23 yaşında Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliğinden mezun olarak iş hayatına atıldım. 25 yaşında kurduğum mühendislik ve inşaat şirketi ile iş hayatıma devam etmekteyim. İşletme bölümünde yüksek lisans yaptım. Aktif siyaset hayatıma 29 yaşında CHP’de başladım. 34 yaşında örgütüm tarafından seçilerek CHP Darıca İlçe Başkanlığı görevine layık görüldüm. Cumhuriyet Halk Partisi içinde yer almak, bu büyük ailenin bir parçası olmak, benim hayattaki en büyük güç ve onur kaynağımdır. Örgütlerin söz sahibi olduğu bir CHP’nin iktidarı yakalayacağına , ülkemizi yeniden Cumhuriyet, demokrasi, adalet ve barış eksenine çekeceğine olan inancımla saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.