Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'nın 'en özel' derneği!

Darıca Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Çoban ve Darıca Şehitler ve Dul Yetimler Derneği Başkanı Orhan Kaçar’ın başkanlığını yaptığı 2 derneğe, Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde bir oda tahsis edildi. Her iki başkan da katkılarından dolayı Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ettiler.

Darıca'nın 'en özel' derneği!
31 Ocak 2017 - 09:52
Darıca Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Çoban ve Darıca Şehitler ve Dul Yetimler Derneği Başkanı Orhan Kaçar, gazetemize yaptıkları açıklamada;“Vatanın birliği ve beraberliği uğruna, bayrak uğruna şehit düşmüş canlarımızı unutmamak, yine aynı uğurda gazi olmuş arkadaşlarımızla bir araya gelmek dertleşmek, dertlerine derman olmak için Darıca’da bir çatı altında buluştuk’’ dediler.  Darıcalı hemşehrilerinin kendilerine sahip çıkacağına inandığını ifade eden her iki başkan; “Dinine vatanına, bayrağına bağlı bir coğrafyanın insanlarıyız. Bu nedenle şehitlerine ve gazilerine büyük önem ve değer veren ilçemiz halkınında bizlere her zaman ve her konuda destek vereceğine yürekten inanıyoruz. Bizlere Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde bir oda tahsis eden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’a ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a şükranlarımızı sunuyoruz ” dediler.
Öte yandan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, önceki gün  Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde kurulan derneği ziyaret etti. Şehit ve gazi yakınlarına çeşitli hediyeler de takdim eden Karaman, her zaman bu derneklerin yanında olduğunu yineledi.