Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KOGSAB'ı Vali Topaca açacak!

Kocaeli Gazete Sahipleri Birliği’nin (KOGSAB) İdari Merkezi i Çarşamba günü saat 14.00’de Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın katılımıyla açılacak. Açılışa, milletvekilleri, il ve ilçe protokolü, siyasi parti başkanları, meslek odaları, çok sayıda kurum, kuruluş ve tüm gazeteler davet edildi.

KOGSAB'ı Vali Topaca açacak!
03 Haziran 2013 - 08:30
 KOGSAB Yönetim Kurulu,  bir taraftan kent gündemine ilişkin çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan il genelindeki KOGSAB’a olan katılımlar için girişimlerine devam ediyor. Kocaeli’ye basın hizmeti anlamında güzel bir çalışmaya imza atan KOGSAB,  bir süredir yürüttüğü Basın Hizmet Merkezi oluşturma çalışmalarını da tamamladı. 
KOGSAB’ın  kısa bir süre içinde Arapçeşme mahallesi,(GTO karşısı), Kırcalı İş merkezi Kat 5’de hizmete soktuğu İdari Merkezine, aynı binada yer alan Basın Hizmet Merkezi’ni de  ekledi. 
KOGSAB bünyesinde yer alan Gebze , Gebze Haber, Kocaeli gazetesi, Çağdaşkent, Yenigün, Avaz, Darıca, Nefes, Dilovası, Bizim Gebze, Dilovası Son nokta, Batı Yakası, Beylikbağı gazeteleri adına konuşan Başkan Kenan Höbek’in konuyla ilgili olarak verdiği bilgilerde, Basın toplantısı düzenlemek isteyen herkesin bu merkezi rahatlıkla kullanabileceği vurgulandı. Toplantılarda birlik üyesi 13 gazeteyi temsilen gazeteciler bulunmasının yanısıra, birlik üyesi olma zorunluluğu olmadan isteyen her gazeteci ve muhabirlerin bu toplantıları takip edebileceğini söyleyen Höbek, ‘’Basın toplantısı yapmak isteyen kişi, kurum yada kuruluşlar,  önceden randevu almak koşuluyla sadece açıklamasını yapmak üzere KOGSAB’a gelecek. Her türlü hazırlık merkezdeki birlik görevlileri tarafından yapılacak. İsteğe bağlı olarak, toplantıların kamera çekimi ve teslimi de yapılacak.’’ dedi