Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final'den türkü ziyafeti

Darıca Final Okulları öğrencileri, öğretmenleri, idarecilerinden oluşan THM korosu birbirinden güzel türküleri seslendirerek geceye katılanları mest ettiler.

Darıca Final'den türkü ziyafeti
01 Mayıs 2018 - 12:12
Koro Şefi Çiğdem Dilek yönetimi ve program sunumunu yapan Aydan Akçay’ın şiirleri ile takdimleri mükemmeldi.Gecenin açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Murat Kaya "Türkü dostları ile bir arada Darıca Final ailesi olarak buluşmak çok güzel. Türküler dünyanın hiçbir yerinde Türkiye'deki kadar can bulmamıştır. Türkü sevmek Türkiye' yi sevmektir. Atatürk’ün izinde aydınlık Türkiye yolunda vatan, bayrak, millet sevgisiyle türkülerin coşkunluğu ile çocuklarımızı Darıca Final ailesi kültürüyle yarınlara hazırlıyoruz. İyi ki Finalliyiz. Hoş geldiniz. Darıca Gençlerbirliği’miz bu sene 2.lige çıkacak. Gebzespor'umuza ise 3.ligde başarılar dileriz.
." diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti. Programın kapanış konuşmasını yapan Final Okulları Genel Merkez Yöneticisi Veysel Top ise: "Burada bulunmaktan çok mutluyum. Meslektaşlarımı kutluyorum, güzel çocuklarımızı yarınlara Mustafa Kemal ülküsüyle hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Final ailesi, büyük Türkiye sevdalısıdır. İyi ki Final ailesindeyiz, Darıca Final ailesini yürekten tebrik ediyorum'' dedi.