Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Cemevi'nden Kadınlar için panel

Anadolu Kültür ve Görgü Derneği Darıca Cem Evi yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 10 Mart 2018 Cumartesi günü etkinlik düzenliyor

Darıca Cemevi'nden Kadınlar için panel
07 Mart 2018 - 09:19
Kadının toplumdaki yeri ve önemine dikkat çekmek için Anadolu Kültür ve Görgü Derneği Darıca Cem Evi yönetimi, 10 Mart 2018 Cumartesi  günü 15.00 ile 17.00 saatleri arasında Vicdan Baykara’nın konuşmacı olarak katılacağı Nenehatun Mahallesi Karaahmet Sokak No:37 Darıca adresindeki cemevi’nde etkinlik düzenliyor.
Anadolu Kültür ve Görgü Derneği Darıca Cem Evi Başkanı Şeref Arslan, kadınlara öncelikli olarak kanuni haklarının verilmesi gerektiğinin altını çizerken, ‘’Bu toplumun yarısından fazlasını oluşturan kadınlar ezilip sömürülmekte, bunlara ek olarak çifte sömürü dediğimiz ikinci bir boyunduruk daha vardır kadınların boyunda, yaşamak için gerekli olan diğer işlerin yapılması da onların görevidir. Ev işleri onları bir kez daha ezer. Bu nedenle yükleri erkeklere göre bir kat daha fazladır.’’ dedi. Etkinliğe her kesimden vatandaşları beklediklerini hatırlatan Şeref Arslan, kadınlara verilecek değerin her şeyin üstünde olması gerektiğini ifade etti.