Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'dan Bayırbucak'a 3 TIR yardım daha!

İHH ve AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı işbirliğinde Suriye’deki Bayırbucak Türkmenlerine 2 tır un ve bir tır kuru gıda olmak üzere 3 tır TIR dolusu yardım daha gönderildi.

Darıca'dan Bayırbucak'a 3 TIR yardım daha!
29 Şubat 2016 - 07:37
İHH  ve AK Parti Darıca ilçe teşkilatları tarafından hazırlanan un ve gıda maddeleri dolu 3 TIR İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) aracılığıyla Suriye’de ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere yola dualarla çıktı.
AK Parti Darıca ilçe teşkilatları, Suriye Bayırbucak’ya yaşamını sürdüren yardıma muhtaç insanlar için temel tüketim maddesi un, pirinç, yağ, bulgur, fasulye gibi gıda yardımında bulundu. Yardımlar, İHH tarafından ihtiyaç sahiplerine en yakın zamanda teslim edilecek. Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca ailesi olarak üzerlerine düşen insani sorumluluğu layıkıyla yerine getireceklerini ifade etti. 
 
PROTOKOL UĞURLADI
Öte yandan tırları uğurlama törenine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Darıca İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu da katıldı.