Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çıplakgil, Medicalpark'ta

Sağlık sektörünün önemli isimlerinden Dr. Erhan Çıplaklıgil, Medical Park Gebze Hastanesi Başhekimi olarak görevine başladı

Çıplakgil, Medicalpark'ta
25 Temmuz 2016 - 21:40
 

Bölgede sadece hekimler ve sağlık sektörü çalışanları tarafından değil halk tarafından da oldukça sevilen ve sayılan Dr. Çıplaklıgil’in göreve başlaması Medical Park Gebze Hastanesi yönetimi ve çalışanları tarafından “gücümüze güç kattık” şeklinde yorumlandı.

Medical Park Gebze Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil: “Herkes için sağlık” felsefesi ve “Sağlık hizmetlerinden herkesin eşit derecede faydalanması gerektiği” inancıyla hizmet sunan Medical Park Hastaneler Grubu’nda olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

17.000 metrekare kapalı kullanım alan içerisinde kurulan Medical Park Gebze Hastanesi; 49'u yoğun bakım olmak üzere 136 yatak kapasitesi ile Kocaeli’nin en önemli sağlık kuruluşlarından biri olduğunu belirtti.

Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil: İnsanların sağlığı ve sağlık anlamında iç huzurları kadar bize güven duymaları da önemli. Sağlık konusunda gereken hizmetin en iyi şekilde verilmesini sağlayarak; hasta, hasta yakınlarına ve misafirlerimize hak ettikleri ilgiyi göstermek için çıktığımız yolda her geçen gün daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Misafirlerimizin hastanemizden gerek tıbbi anlamada gerekse diğer hizmetler anlamında memnun ayrılması en büyük dileğimiz dedi.

 Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil Kimdir?

Eğitim           

Kadıköy Anadolu Lisesi

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi

Dr. Lütfü Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı

 

Görev Aldığı Yerler

Lütfü Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2001 - 2005

Merkez Hastanesi 2005 - 2007

Medical Park Göztepe Hastanesi 2008 – 2009

Ovam Sağlık Grup 2009 - 2011

Medical Park Gebze Hastanesi Başhekim Yardımcısı 2011 – 2015

Konak Hastanesi Gebze Başhekim / Mesul Müdür 2015 - 2016