Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sandıklı maçı çok önemli!

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Pazar günü konuk edeceği Sandıklı karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

Sandıklı maçı çok önemli!
03 Mart 2016 - 07:20
Ligin son sırasındaki rakibini devirmek için sahaya çıkacak olan ekip rakibinin ligdeki konumuna aldırış etmeden aynı ciddiyetle sahada olacak. Rakibin konumu ile ilgilenmeyen ekibimiz puan kaybına tahammülü olmazken rakibini yenerek play-off hattındaki iddiasından uzaklaşmak istediğinde değil. 
 
ÖRS: REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ
3.Lig 3. Grup’ta Play-off kovalayan temsilcimiz Darıca GB Başkanı Abdullah Örs, 1-0’lık Dardanelspor galibiyetinin ardından büyük bir mutluluk yaşarken, zorlu haftalar öncesinde ‘Rehavet’ uyarısında bulundu. Altın puanlık bir 90 dakikadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu kaydeden Darıca GB Kulüp  Başkanı Örs, ‘’Teknik ekip ve futbolcularımızı galibiyetten dolayı kutluyorum. Dardanel maçında  gerçekten çok iyi bir futbol oynadık. Farkı arttırabileceğimiz pozisyonları değerlendirebilsek maçı rahat kazanabilirdik. 
Bu kadar kolay pozisyonları cömertçe harcamaya devam edersek, ilerleyen haftalarda  bu bize pahalıya mal olabilir. Böylesine tecrübeli futbolcularımızın gol yollarında acemice davranması üzüntü verici. Fakat böylesine önemli bir deplasmandan 3 puanla dönmek bizim çok önemliydi. Şimdi ayaklarımızı yere sağlam basma vakti. Önümüzdeki hafta çok zorlu bir Sandıklıspor maçımız var. Rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle yolumuza devam etmeliyiz’’ dedi.