Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Polis eşlerinden eğitime destek!

Kocaeli Polis Eşleri Derneği dün Sabancı Kültür Merkezi’nde Darıcalı senarist Birol Güven ile TRT’de yayınlanan Seksenler dizisinin ekibini ağırladı. Aliye Denizci’nin başkanı olduğu Kocaeli Polis Eşleri Derneği’nin programı saat 14.00’te kokteyl ile başladı, söyleşi ile devam etti.

Polis eşlerinden eğitime destek!
03 Mayıs 2017 - 09:10
Sanatçıların tiyatro üzerine sohbet ettiği programın geliri, şehit ve gazi emniyet mensuplarının çocuklarının eğitim masrafları için kullanılacak.  Sabancı Kültür Merkezindeki etkinliğe Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu, Necati Denizci’nin eşi, polis eşleri Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Aliye Denizci, İl Jandarma Komutanı Ayfer Karadeniz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun eşi Behiye Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Ümmühan Hülagü, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tayfun Algül, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü, Mustafa Faruk Keskin, Güvenlik Şube Müdürü Coşkun Opak, Asayiş Şube Müdürü Ömer Kodal, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan 
katıldı. 
 
DENİZCİ “EĞİTİME DESTEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ” 
Polis eşleri Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Aliye Denizci açılış konuşmasında “2013 yılında kurulan derneğimizin amacı çocuklarımıza yön ve yol göstererek vatanımıza milletimize birer hayırlı evlat olmaları için onların eğitimlerine katkı göstermek. Desteğiniz ve güveniniz için teşekkür ederiz” dedi. 
 
SÖYLEŞİ ESPRİLERLE SALONU KAHKAHAYA BOĞDU 
Darıcalı senarist Birol Güven de “Ben aslında doğma büyüme Darıcalıyım. Bizim amacımız toplumu güldürmek. Bunu yaparken de güvene ihtiyacımız var canları pahasına gece gündüz hizmet veren emniyet teşkilatına teşekkür etti. Tek tek farklı konularda söyleşilerde sanatçı olmak önce yetenek sonra eğitim ister. Tiyatro canlı az gelir getiren, film iyi gelir getiren ancak dizi filim çok iyi gelir getiren bir sektör” dedi. Güven gençlerin neden 80’ler dizisi sorusuna ise “80’ler bizlerin hayatında en fazla iz bırakan ergenlik dönemi. Ben çok iyi hatırladığım ve yaşımdan dolayı 80’leri çektim. Yakın geçmiş insanlarda iz bırakıyor ve insanların üzerinde çok konuşulduğu bir dönem. İnsanlara dokunan 80’ler herkese ait bir dönem. Nostalji hiçbir zaman yok olmaz” dedi.