Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da yeni kurulan derneğin başkanı Demirtaş oldu

Darıca’yı Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nde kongre heyecanı yaşandı.

Darıca'da yeni kurulan derneğin başkanı Demirtaş oldu
26 Ocak 2018 - 11:29

 2017 yılının Ağustos ayında Dursun Düzgün başkanlığında 7 kişilik yönetim listesiyle kurulan Darıca’yı Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nde başkanlık el değiştirdi. Derneğin yeni başkanı bölgemizin tanınan ve sevilen işadamlarından Lokman Demirtaş oldu.

 

KARAMAN: ORTAK PAYDAMIZ DARICA

Kongreye katılan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman yaptığı açıklamada, ‘’Darıca Kamu Kurumlarını Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’ni gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bizlerin ortak paydası daha güzel Darıca. Bunun için de hepimiz taşın altına elimizi koymak durumundayız. Derneğin yeni başkanı seçilen Lokman Demirtaş’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Lokman Bey’in Darıca G.B’deki heyecanını ve enerjisini buraya da yansıtacağına inanıyorum.’’ dedi.

DEMİRTAŞ: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Darıca’yı Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği olarak kamu ve polis teşkilatını haklarını korumak adına üzerimize düşeni yapmak istiyoruz.  Dernek yönetimini bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan ötürü tebrik ediyorum. Sayın Kaymakamımızın da desteğiyle Darıca’mıza katkı sunacağımıza inanıyoruz’’ dedi. Yeni Başkan Lokman Demirtaş, 7 kişilik yönetimiyle Darıca’yı Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği’nde görevine resmen başladı.