Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ozan Sarıkaya, Darıcalıların ne istediğini biliyor

AK Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı M. Ozan Sarıkaya, çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Darıca`yı yönetecek kadrolarının ve projelerinin hazır olduğunu belirten genç isim Sarıkaya, göreve geldikten sonra halk tarafından sürekli denetlenen ve hesap verebilen bir anlayışla hareket edeceklerini vurguladı.

Ozan Sarıkaya, Darıcalıların ne istediğini biliyor
06 Kasım 2013 - 11:10
AK Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı M. Ozan Sarıkaya, şehri yönetmek için halkın katılımının şart olduğunu, halka danışmadan hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceklerini söyledi.
 
HALK BİZE HESAP SORABİLECEK
Halk tarafından denetlenen ve hesap verebilen bir anlayışla hareket etmenin hem kendilerine hem de geleceğe olan saygılarının gereği olduğunu vurgulayan Makine Mühendisi M. Ozan Sarıkaya, "Darıcalı hemşerilerimizin ne istediğini çok iyi biliyoruz. Darıcalılar, adil, vizyon sahibi, kent yönetimi ve belediyecilik hakkında bilgili ve bu konularda yeterli olan, çalışkan, cesur, eğitimli bir Belediye Başkanı istiyor. Darıcalılar, her zaman hesap sorabilecekleri, rahatlıkla ulaşıp dertlerini anlatabilecekleri bir Belediye Başkanı istiyor. Darıcalılar, kendilerine efendi değil hizmetkar olan bir Belediye Başkanı istiyor. Biz hem kendimize hem de geleceğimize saygılıyız. Biz her daim Darıca’nın Darıca halkının istekleri doğrultusunda hareket edeceğimize söz veriyoruz" dedi.
 
EŞİT HİZMET İLKEMİZ VAR
AK Partili Sarıkaya, Darıca`da halka yakın, toplumun içinde olan, mahalle yöneticileriyle, sivil toplum örgütleriyle sürekli diyalogda olan, yerel dinamiklere önem veren, uzmanlara danışan, bilime önem veren, bir proje uyguladığında halka soran, bu çerçevede proje demokrasisi uygulayan bir yönetim anlayışını hakim kılacaklarını belirtti. Darıca`nın her köşesine eşit hizmet edeceklerini ifade eden AK Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı M. Ozan Sarıkaya, "Bizim yönetim anlayışımız bellidir. Biz, koltuğa oturduktan sonra hiçbir ayrım yapmayız. Bize oy veren ya da vermeyen herkese eşit hizmet etmek boynumuzun borcudur. Darıca`yı yönetirken her zaman halkı, meslek örgütlerini dinleyecek, kentte düzenlenen etkinliklere ayrım yapmadan katılacak, kaliteli kültürel ve sanatsal etkinlikler yapacak, yeşile, park bahçelere, dinlenme alanlarına önem verecek, girişimci ve yatırımcılar için ilk adımı atacak, kente gelecek yatırımcılara destek verecek, belediye yönetimi olarak her türlü hizmetin, dayanışmanın, etkinliğin içinde olacağız. Sorun çözen, kendisiyle barışık, mülki idare, üniversite ve diğer kurumlarla ilişkili, vizyon sahibi bir belediye yönetimini kuracağız" şeklinde konuştu.