Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Parti; Baskılar var

İYİ Parti Gebze Kurucu İlçe Başkanı Nusret Acur bugün bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısına ilçe başkanı Nusret Acur’un yanı sıra İYİ Parti Kocaeli İl Yöneticisi Ahmet Yeşil ve ilçe başkan yardımları ile ilçe yöneticileri hazır bulundu.

İYİ Parti; Baskılar var
30 Ocak 2018 - 12:06

Nusret Acur yaptığı açıklamada, “66 kişilik bir yönetici kadromuz var. Bugünkü toplantımızın sebebi ilçe binamızı tanıtmak ve sizlerle bir araya gelmek istedik. 3 Şubat günü İYİ Parti Kocaeli il binamızın açılışı olacak.

İl binamızın açılışa genel başkanımız Meral Akşener katılım sağlayacak. 3 Şubat cumartesi saat 10.00’da sosyete Pazarı’nın oradan bin kişi ile katılım il binasını açılışına katılım sağlamayı hedeiyoruz. İYİ Parti’nin genel merkezinin açıldığı gibi tamamen imece usulü ile ilçe binamızı açtık. Daha önce tuttuğumuz yerle ilgili sıkıntı yaşadık. Siyasi partiler kanunundaki bazı boşluklardan dolayı İYİ Parti genel merkezi aldığı kararla bu hafta sonu ile önümüzdeki hafta tüm ilçe kongrelerini tamamlayacak. 

 

 İYİ Parti Gebze ilçe kongremizi 10 Şubat’ta Zümrüt Düğün Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Burası sizlerin evi gibi kullanabilirsiniz. Üye kaydı yapmaya başladık. Gebze olarak 395 üyemiz Yargıtaya işlendi. Genel olarak 410 bin üyemiz var. Hedefimiz eylül ayına kadar 5 bin üye Türkiye genelinde ise 5 milyon üye hedeeniyor.” diyen Acur daha önce tutmak istedikleri ilçe binası yeri ile ilgili olarak ise, “İlçe binası için tuttuğumuz yerin sahibinin söylediği kesinlikle size yeri verirsem başım belaya girecek dedi. Bu korku Türkiye genelinde var. İktidarın gerek partimiz üzerinde gerekse partililerimize yönelik baskıları var.” dedi.