Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak, halk ile iç içe!

Başkanlığı boyunca girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanıyor. Başkan Karabacak, her gün Darıcalılarla buluşarak onların dertlerini dinliyor

Karabacak, halk ile iç içe!
02 Mart 2016 - 07:53
Görev süresi boyunca halkla hep içiçe olan Başkan Karabacak, esnaf ziyaretlerinden, hasta taziye ziyaretlerine, düğünlerden cenazelere,ev sohbetlerinden dernek ziyaretlerine günün büyük bölümünde halkın içinde oluyor.
 
GÖNLÜNÜ VERMEDİKÇE GÖNÜL BULAMAZSIN
Halkın sevgisine layık olmak için çabaladıklarını ifade eden Başkan Karabacak,”Görev süremiz boyunca hep halkımızın yanında olduk.Belediye Başkanlığı sadece asfalt ve yol yapmaktan ibaret değildir. Esas olan gönülleri yapmak, gönülleri hoş etmektir.Bizlerde “Gönlünü Vermedikçe Gönül Bulamazsın.” düşüncesinden hareketle 12 yıldır halkımızın acısını da paylaştık mutluluğunu da.Halkımız artık masa başında oturan değil, yanında olan idareci istiyor.Çok şükür ki bizlerde hep halkımızın yanında olduk. Biz hep, ilçe halkımızı mutlu etme adına çalıştık, bundan sonra da onların mutluluğu için çalışacağız.Bizlerden desteğini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” diyerek halkın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.