Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gönül Buluşmaları, Sırasöğütler Mahallesi ile başladı!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ''Gönül Buluşmaları'' projesiyle beraber Darıcalılarla buluşacak. Başkan Bıyık, ilk programını Sırasöğütler Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Mahalleli, Bıyık'ın programına büyük ilgi gösterdi.

Gönül Buluşmaları, Sırasöğütler Mahallesi ile başladı!
05 Ekim 2019 - 00:17
 Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, güzel adımlar atmaya devam ediyor. Başkan Bıyık, ''Gönül Buluşmaları'' projesiyle beraber Darıcalılarla buluşmaya başladı. Sırasöğütler Mahallesi ile başlayan programda ayrıca Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Başkan Yardımcıları Cüneyt Şentürk, Ayhan Naci Yılmaz ve Abdüllatif Özkan da hazır bulundu.
Bıyık burada yaptığı konuşmada ''Seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz Gönül Buluşmalarımızın ilkini Sırasöğütler Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Güzel ilçemiz Darıca’yı ortak akılla hep birlikte yöneteceğimizin sözünü verdik ve bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Mahallelerimizdeki komşularımızın sorun veya sıkıntılarını başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile birlikte not alarak en kısa sürede eksiklikleri gidereceğiz. Gönül Buluşmalarımızı her mahallede düzenlemeye devam ederek vatandaşlarımızla birlikte  Gönül Belediyeciliği’ni Darıca’da hep birlikte inşa edeceğiz''dedi.
Başkan Bıyık, daha sonra kendisine yöneltilen soruları cevapladı.