Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Darıca'da mahalle toplantıları sürüyor

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, her hafta bir mahallede koordinasyon toplantısı düzenleyerek mahalledeki seçim sonuçlarını ve çalışmaları değerlendiriyor.

AK Darıca'da mahalle toplantıları sürüyor
12 Ocak 2018 - 12:12

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, parti çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. İstişare toplantıları ve vefa buluşmalarının yanı sıra esnaf ve vatandaş ziyaretlerine de yoğun bir tempoda devam eden AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, seçimlere yönelik çalışmaları da aksatmıyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi özellikle her mahallede geniş çaplı toplantılar düzenliyor. Darıca’daki bütün mahallelerde her hafta koordinasyon toplantıları organize eden İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, mahallelerdeki çalışmaları yakından takip ediyor. 

SEÇİM SONUÇLARI DEĞERLENDİRLİYOR
Bu hafta Abdi İpekçi Mahallesi’nde mahalle koordinasyon toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, mahalle başkanı ve yöneticileriyle birlikte durum değerlendirmesi yaptı. Geçmiş seçimlerde alınan seçim sonuçlarının da masaya yatırıldığı koordinasyon toplantısında yapılan çalışmalar da gözden geçirildi. 2019 seçimlerinde Darıca’da rekor oranda oy almayı hedefleyen İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, sinevizyon eşliğinde yapılan ve yapılması gereken çalışmaları anlattı. Mahallelere büyük görevler düştüğünü ifade eden İlçe Başkanı Bıyık, “Önümüzdeki seçimler bizim ve partimiz için çok önemli. Hepimizin elini taşın altına sokması gerekiyor. Mahalleler partimizin başarısında büyük rol oynuyor. Mahallelerde ne kadar yüksek oy alırsak seçimdeki oy oranımız da o kadar yüksek olur. Bu nedenle he