Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sarıbay ve ekibi CHP Darıca'yı ziyaret etti

CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Pazar günü il yöneticileri ile birlikte yoğun bir tempoda çalıştı.

Sarıbay ve ekibi CHP Darıca'yı ziyaret etti
19 Aralık 2017 - 10:42
 Yeni seçilen üç ilçe başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sarıbay ve beraberindekiler dört gençlik kolları ve bir ana kademe olmak üzere beş ilçe kongresine katıldılar.  3 Aralık Pazar günü gerçekleşen kongrede tekrar başkan seçilen CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. 
 
UYUMLU ÇALIŞTIK 
Kongrelerin ardından seçilen ilçe başkanları ve yönetimlerine hayırlı olsun diyen CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Biz bu partiye gönül verdik. Partimizi çok seviyoruz. Bu yüzden de sadece elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Görevimiz kolay değil, herkesin gönlünü yapmak zor. Ama elimizden geldiğince kimseyi kırmamaya çalıştık. İki yıl boyunca il yöneticilerimle, ilçe başkan ve yönetimleri ile, kadın ve gençlik kollarımızla bir sorun çıkmadan uyumlu bir şekilde çalıştığımızı düşünüyorum. 7 Ocak da gerçekleştireceğimiz il kongresinde tekrar adayım. Seçilirsem yine aynı uyum içerisinde çalışacağıma inancım tamdır “ dedi. 
 
KİMSENİN KÜSMEYE HAKKI YOK 
İlçe kongrelerinin hepsine katıldığını dile getiren Sarıbay, “Seçimlere katıldım ve gördüm ki demokratik, seviyeli, eleştirinin dozunun aşılmadığı kongrelerimiz oldu. Bu nedenle ben tüm örgütümü tebrik ediyorum” dedi. Başarının çok çalışmaktan geçtiğini söyleyen Sarıbay, “Bu bir yarıştır. Ülkenin yangın yerine döndüğü şu dönemde kimsenin ben kırıldım, küstüm, gücendim demeye hakkı yoktur. Bu parti bizim bizim partiye küsmeye hakkımız yoktur. Bu seçimlerinde kazananı kaybedeni yok kazanan Cumhuriyet Halk Partisidir” ifadelerini kullandı.  Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz umarım bu dönemde de kazanırsınız ve bu birlikteliğimiz devam eder diyerek sözlerine başlayan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Önceki dönem de sizin yanınızdaydık. Bundan sonrada öyle olacak. Sizden yeni dönemde bir ricamız olacak. Yeni dönemde bölgemize daha çok gelmenizi, iktidar yolunda daha çok bizlere destek olmanızı bekliyoruz “ ifadelerini kullandı.