Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yakup Törk sıkı çalışıyor!

Yakup Törk’ün Darıca CHP İlçe Başkanlığı’na seçilmesinin ardından özellikle mahalle ve sokak örgütlenmelerinde önemli bir ivme yakalayan yönetim Fevzi Çakmak Mahallesi’nde çalıştı.

Yakup Törk sıkı çalışıyor!
24 Mart 2016 - 11:16
Darıca’da Cumhuriyet Halk partisi’ne oy veren ancak partiye üye olmayan bir çok vatandaşın olduğuna dikkat çeken Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, “Partimize oy veren vatandaşlarımız partimiz ile ilişkiler içinde olmasını ve çalışmalara katılmasını hedefliyoruz. . Sokak örgütlenmelerinde ki amacımız her sokakta bir temsilcimizin olmasını ve temsilcimiz vasıtası ile sokaktaki her eve ve bireye inmek istiyoruz.   Sokağı tanıyan bir temsilcimizin bir yönetici gibi aktifleşmesi bizim için çok önemli. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaptığımız bu üye çalışması 11.mahalle toplantımız oldu. Son 3 mahallemiz kaldı. Sokak ve mahalle toplantılarımızın tamamlanmasının ardından sokak temsilcilerimize parti için de eğitim vereceğiz.” dedi.
Çalışmalarla ilgili açıklamalarına devam eden Törk, “CHP’nin tarihinden tutunda hedeflerine kadar bir çok konu ile bilgilendirilecek olan temsilcimiz ortak bir dil oluşturarak yönetici edası ile o sokaktaki çalışmalarına ayrı bir boyut kazandıracak. Bu temsilcimiz hem partimize oy veren vatandaşlarımızın çalışmalara katılmasını hem de partimize oy vermeyen vatandaşlarımızın kazandırılması yönünde bir planlamaya dahil olacaktır.Yarın seçim olacak gibi çalışmalarımız devam edecektir. Çalışma hızımız ve şevkimiz tüm yönetici arkadaşlarımızda üst düzeydedir. Bu da beni oldukça memnun ediyor. Toplantı ve çalışmalarımızda büyük özveri harcayan zaman ayıran tüm arkdaşlarıma da teşekkür etmek isterim.”dedi.