Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bayram yoğunluğu başladı

RAMAZAN Bayramı'nı memleketlerinde ve tatil yerlerinde geçirmek isteyenlerin yola çıkmasıyla TEM yolunun  İzmit kesiminde yoğunluk yaşanmaya başladı.  Ankara istikametindeki yoğunluk trafik akışını yavaşlattı

Bayram yoğunluğu başladı
23 Haziran 2017 - 18:49

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkanlar TEM yolunun  İzmit kesiminde yoğunluğa neden oldu.  Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde ve tatil yerlerinde geçirmek isteyenler TEM yolunun  Ankara istikametinde yoğunluğa neden olurken, trafik de yer yer yavaşladı.  Ankara istikametinde yoğunluk dikkat çekerken,  İstanbul istikametinde ise trafiğin akışında sorun oluşmadı. TEM'in  Ankara istikametindeki yoğunluğun bugün mesai saatinin bitmesiyle birlikte artması ve yarın da devam etmesi bekleniyor. TEM yolunun yanı sıra D-100 Karayolu'nun  Ankara istikametinde de yoğunluk yaşanıyor.

 

FERİBOT SEFERLERİ ARTTIRILDI

 

Eskihisar ile Topçular arasındaki feribot seferleri ise  Ramazan Bayramı tatili nedeniyle arttırıldı. Eskihisar - Topçular arasında sefer yapan feribot sayısı 14'ten 18'e çıkarıldı. İDO yetkilileri her gün Eskihisar- Topçular arasında karşılıklı olarak 289 sefer yapıldığını,  Ramazan Bayramı'nda sefer sayısının günde 360'a çıkarılacağını ifade etti.