Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Protokolü'nden TÜGVA'ya ziyaret

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca ilçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve Darıca İlçe Milli Eğitim  Müdürü İsmail Oğuz TÜGVA Darıca’yı ziyaret etti.

Darıca Protokolü'nden TÜGVA'ya ziyaret
16 Ekim 2017 - 13:45
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Darıca ile ilgili yapılması planlanan projeler hakkında gençlerle istişare eden Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Vakfın öncülük ettiği gençlik ile ilgili projelerinin değerlendirileceğini ve Gençlerin sosyal ve kültürel aktiviteleri yapabileceği alanlar oluşturmak istendiğinde ve bununla ilgili projelerin ilgili kurumlara iletilmesinde desteklerinin sonsuz olduğunu ifade etti. Kaymakam Karaman, TUGVA’nın Darıca’da çok başarılı işler yaptığını ve bunu yaptığı faaliyetlerle de kanıtladığını belirtti.
 
TÜGVA Darıca ilçe Başkanı Kemal Aka ise burada yaptığı açıklamada : “ Yaklaşık 1 senedir Darıca’da çalışmalar yapmaktayız. Bugün bütün okullarda temsilci hocalarımız ve öğrencilerimiz mevcuttur. Temsilci hocalarımız, öğrenci kardeşlerimiz ve mezun kardeşlerimizle birlikte her Perşembe akşamları 19:30 da vakıf binamızda sohbet programları gerçekleştiriyoruz. Öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda önümüzdeki hafta 4 okuldan öğrencilerimizi Bursa şehrimize götüreceğiz. Darıca’nın gençliği için bir çok projemiz var. Darıca’da bugüne dek eksikliği hep hissedilmiş ama hayata geçirilememiş birçok projeyi faaliyete geçireceğiz. Bu noktada Sayın Kaymakamımız, Emniyet Müdürümüz ve Milli Eğitim Müdürümüz ile aramızdaki bu birlik ve beraberlik sayesinde vakıf olarak çok daha sağlam adımlarla ve hızlı bir sekilde ilerleyeceğiz.  İlçemizin sosyalleşmesi ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması adına her türlü proje ve çalışmanın içerisinde yer alacağız. Sayın Kaymakamımıza, Emniyet Müdürümüze ve Milli Eğitim Müdürümüze bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.