Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Helal olsun size çocuklar!

3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği dün deplasmanda karşılaştığı Ankara Adliyespor ile son dakikada Ahmet Kutler’in attığı gol ile 2-2 berabere kaldı. Sarı Yeşilliler karşılaşmayı Kaleci Ersin’in kırmızı kart görmesi sebebiyle 10 kişi tamamladı.

 Helal olsun size çocuklar!
21 Aralık 2014 - 13:33
 Darıca’yı deplasmanda Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra eski Gebze Kaymakamı, Ankara Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar’da yalnız bırakmadı. Son dakikalara kadar muhteşem oynayan Darıcalı futbolcularımıza bir çift sözümüz var: Helal olsun size çocuklar!
 
Karşılaşmanın ilk atağı Darıca G.B'den geldi. Ancak tehlikeli bir pozisyona dönüşmedi ve top kaleci Yasin'in kontrolünde kaldı. 30. Dakikada temsilcimiz aradığı golü buldu. Kornerden gelen topu Ahmet Kutluer Burak'ın önüne indirdi. Burak da kafayla yine topu ağlarla buluşturdu. 0-1. Dakika 44’te Ferhat’ın geri pası kısa düştü kaleci Ersin’in müdahalesi kırmızı kartı getirdi. Temsilcimiz Darıca GB, son 45 dakikayı 10 kişi tamamladı. Ersin’in kırmızı kart görmesiyle kaleye yedek kalecimiz Kemal geçti. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıda ise Adliyespor, 10 kişi kalmamızın fırsatlarını iyi değerlendirdi. 74’te Murat Almış ceza sahası dışından düzgün ve yerden bir vuruşla takımına beraberlik golünü getirdi. (1-1) Dakika 83’te ise Murat Almış bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. Bu kadar aksiliğe rağmen maçı bırakmayan temsilcimiz uzatma dakikalarında Ahmet’in attığı gol ile durumu 2-2’ye getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi. Temsilcimiz Ankara’dan aldığı bir puanla puanını 34’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.