Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak, Erzurumlularla buluştu

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak geçtiğimiz gün Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’na (KEDFE) bir ziyaret gerçekleştirdi.

Karabacak, Erzurumlularla buluştu
11 Aralık 2012 - 08:44
 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak geçtiğimiz gün Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’na (KEDFE) bir ziyaret gerçekleştirdi. KEDFE Başkanı Zafer Yıldırım ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan Başkan Karabacak, “Erzurumludan Başkan, hatta Başbakan olur. Çünkü Erzurumlu Merttir, yiğittir, sözünün eridir” dedi.
 
GÖNLÜMÜZ ERZURUMLULARLA BİRLİKTE
Erzurum Şenkaya İlçesi’nin Darıca ile kardeş şehir olduğunu ve Erzurumluların her zaman gönüllerinde önemli yere sahip olduğunu dile getiren Şükrü Karabacak şöyle konuştu: “Hepimiz aynı şehirlerde yaşıyoruz. Aynı şehirlerde ortak dertlerimizi paylaşıyoruz. Biz sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Erzurum Şenkaya İlçesi ile Darıca Belediyesi’ni kardeş şehir yaptık. Gönlümüz her zaman sizlerle birlikte. Bizim derdimiz amacımız kaynaşmak.” 
 
KEDFE FEVKALADE BİR KURUM
“Dernekler bizleri birbirimizden ayrıştırmamalı. Katı bölgesel milliyetçilik yapmak derneklere ve kişilere zarar verir. Hangi Dernek olursa olsun Siyasetten uzak durmalı. KEDFE fevkalade bir kurum. Dağınık olan tüm Erzurumluları bir araya getirdi. Çok güzelde faaliyetlere imza atıyorsunuz. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız. Çünkü Erzurumlu merttir, yiğittir, sözünün eridir. Verilen her görevi layığı ile yapar. Bir Bolulu Erzurumluyu anlatıyorsa bu önemlidir ”