Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Farabi rekor kırdı!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Farabi Devlet Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 1 Milyon’dan fazla kişinin sağlık hizmeti aldığı hastane, bölgenin en büyük yoğunluğuna sahip.

Darıca Farabi rekor kırdı!
26 Aralık 2016 - 08:18
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da kısa bir süre sonra anjiyo ve kalp ameliyatlarının da yapılacağının müjdesini verirken Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar’a ve hastane çalışanlarına da teşekkür etti. 
 
115 DOKTOR, 260 HEMŞİRE, 43 EBE HİZMET VERİYOR 
Bıyık yaptığı açıklama da, “Farabi devlet hastanesi 115 doktor, 260 hemşire, 43 ebe günlük, 4500-5000 arası poliklinik hizmeti, günlük 1000-1500 arası acil servis hizmeti veriyor. Hastane de genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, nöroloji, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi, kulak burun boğaz hastalıkları, gastroenteroloji, göğüs cerrahisi, kalp ve damar cerrahisi, göz hastalıkları, deri ve zührevi hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, ruh yanık ünitesi, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, laboratuar ve patoloji branşlarında hizmet veriliyor.” Dedi.