Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gülen; Cumhur ittifakı için Darıcalılardan destek istiyorum!

Önceki gun gazetemizde çıkan Darıca Karslılar Derneğinden Arif Gülen'e tepki yazısının ardından Gülen açıklama yaptı.

Gülen; Cumhur ittifakı için Darıcalılardan destek istiyorum!
26 Mart 2019 - 11:20
Darıca'lı iş adamlarından Darıca Gençlerbirliği A.Ş Kulüp Başkanı , ARF Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arif Gülen, Darıca Karslılar Derneğinde yaptığı konuşmanın ardından gelen tepkilerin üzerine Cumhur İttifakı adayına tüm Darıca'lılardan destek istedi.
 
KİMSE KİMSENİN OYUNA İPOTEK KOYAMAZ
STK ve hemşeri derneklerindeki tecrübesiyle, kimsenin hele bir toplumun oyuna ipotek koymaya hakkının olmayacağını bilecek kadar var olduğuna dikkat çeken Arif Gülen; " Şahsım adına konuşma yaptığım ve dürüstlüğüne kefil olduğum Muzaffer Bıyık'a bir Darıca'lı olarak hemşerilerimden destek istedim. Bir dönem Darıca Karslılar Derneği Başkanlığı yaptım ve o dönem Darıca Karslılar Derneğinin bölgede ki gücü ve Kamuoyunda ki yeri herkesçe malum. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla beraber belki de bir tarih yazdık. Daha sonra MHP'den Darıca Belediye Başkan adayı olmam hasebiyle dernek başkanlığı görevini bıraktım ve her zaman derneğimizin yanında olmaya da devam ettim.
 
LİDERİMİN İŞARET ETTİĞİ YOLDAYIM
Bugün dernekte, liderinin yolunda olan bir MHP'li siyasetçi olarak, liderimin işaret ettiği bir isme tabiî ki şahsım adına destek isteyeceğim. Bu en doğal hakkımdır, bu destekten dolayı da hiç kimse ve hiç bir birey şahsımı yargılayamaz, sorgulayamaz.
Her birey istediği ismi desteklemek özgürlüğüne sahiptir. Kimse kimsenin oyuna ipotek koyamaz, bırakın kişisel oyları toplumun oyuna ipotek koyamazsınız. Onun içindir ki ben siyasi yapımla, liderimin bana verdiği görevi ifa ettim.
 
DERNEKLER SİYASİ PARTİLERE EŞİT ve MESAFELİ OLMALIDIR
Karslılar Deneği yada herhangi bir hemşeri derneği tüm siyasi partilere mesafeli  olacaktır. Böylesi derneğin kurumsal yapısına uygun olanıdır. Kurumsal olan dernekte tüm siyasi parti ve adaylarına eşit olandır" diyerek MHP'nin bölgedeki siyasi figürü ve kanaat önderi olarak Cumhur İttifakı adayı Muzaffer Bıyık'a destek istediğinin altını tekrar çizdi. Gülen; " Ben siyasi bir kimliği olan ve Taraf olan birisiyim şimdide tekrarlıyorum.. Cumhur İttifakı için tüm hemşerilerimden ve tüm Darıca'lılardan Muzaffer Bıyık için destek istiyorum" dedi.