Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yıldıray Turan'dan 18 Mart mesajı!

Gebze Asayiş ve Emniyet Destekleme Derneği Başkanı Yıldıray Turan Çanakkale Zaferinin 105. yıl dönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlandı.

Yıldıray Turan'dan 18 Mart mesajı!
18 Mart 2020 - 09:42
Mesajında, şehitlik ve gazilik makamlarının ülkemizi ve milletimizi diri, özgür ve bağımsız kılan en yüce değerler olduğunu ifade eden Yıldıray Turan, “18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü vesilesiyle idrak ettiğimiz Şehitler Günü, bütün şehitlerimizin ve gazilerimizin zaferinin simgesi olmuştur” dedi.
 
 “ŞÜKRANLA ANIYORUZ”
“Şehitlerimiz bizler için cesaret, kararlılık, irade, azim ve yiğitlik timsalidir” diyen Gebze Asayiş ve Emniyet Destekleme Derneği Başkanı Yıldıray Turan; “Şehitlerimizle iftihar ediyoruz. Onlar sayesinde bugün başımız dik. Çünkü onlar ülkemize, milletimize ve vatanımıza onur, özgürlük, bağımsızlık ve özgüven bağışladılar. Şehitlerimiz bizim inancımıza göre hayattalar ve yaşattıkları yüce değerlerle bizlere hayat veriyorlar. Onların özverilerini, bu vatanın bağımsızlık ve özgürlüğü için gösterdikleri fedakârlıkları şükranla anıyoruz. Tüm şehitlerimizin ruhlarını selamlıyor, onların önünde saygı, takdir ve övgüyle eğiliyoruz” ifadelerine yer verdi.