Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocası tarafından öldürülen kadın toprağa verildi.

Darıca’da önceki gece hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi tarafından 4 yerinden vurularak öldürülen Elif Parlakyıldız (45) toprağa verildi

Kocası tarafından öldürülen kadın toprağa verildi.
11 Eylül 2018 - 16:16

Geçtiğimiz pazar gecesi alkol aldıktan sonra Cami Mahallesi, Öğretmen Zatiye Çelemen Sokak’taki evine gelerek kapıyı tabancayla ateş açarak kıran ve daha sonra eşi Elif Parlakyıldız’ başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vuran Sait Parlakyıldız (67)’ın dün tutuklanmasının ardından, hayatını kaybeden Elif Parlakyıldız’dın cenazesi de bugün Bağlarbaşı Merkez Camii’nde Öğle Vakti kılınan Cenaze Namazı’nın ardından Nenehatun Mahallesi’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Büyük Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Yakup Yöntem ve Hastanenin Başhekimi Dr. Nilgün Yöntem’in yanısıra kadınların çoğunlukta olduğu Elif Parlakyıldız’ın yakınları ,ile sevenleri katıldı.

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Sait Parlakyıldız ve kurşun yağmuruna tutularak öldürülen Elif Parlakyıldız’ın 10 yaşındaki tek kızlarının ise anneanne ve teyzede kalacağı öğrenildi.