Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Taksim'den Darıca'ya getirdikleri taksiciyi bıçakla gasp ettiler.

Önceki gün gece 01.00 sularında Taksim’den bir taksiye binerek Darıca’ya gelen 18 yaşındaki E.Ş. ile 15 yaşındaki Y.A.., burada şoförün boğazına dayadıkları bıçakla 1.200 TL’sini gasp ederek kayıplara karıştı.. Polisin yaptığı titiz çalışmalar sonrası yakalanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Taksim'den Darıca'ya getirdikleri taksiciyi bıçakla gasp ettiler.
21 Mart 2018 - 15:20

Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nden 2 gün önce akşam saatlerinde bindikleri ticari taksi ile Taksim’e giden ve daha sonra ücret ödemeden araçtan inerek ara sokaklarda izlerini kaybettiren E. Ş.  ile  Y.A., daha sonra gece saat 01.00 sularında bindikleri başka bir ticari taksi ile Darıca’ya döndüler.

Darıca’da bir süre dolaştıktan sonra Fevzi Çakmak Mahallesi’nde aracı durduran zanlılar, sürücü 42 yaşındaki B.U’nun boğazına bıçak dayayarak 1.200 TL’sini gasp ettiler. Bu sırada  taksi şoförünün telefonu ile bir arakadaşını arayan  E.Ş.  ile  Y.A, daha sonra aracın kontak anahtarını da yanılarına alarak kayıplara karıştılar.

Taksi şoförünün polise haber vermesinin ardından, çalışma başlatan Darıca Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıların telefonla aradığı arkadaşına ulaşıp, bölgedeki kamera görüntülerini de incelemeye almalarının ardından,   E. Ş.  ile  Y.A’nın  işgalini belirledi.

Polis, benzer suçlardan sabıkası bulunan E.Ş.’yi  İstanbul Bahçelievler’de, Y.A’yı ise  Darıca’daki evinden yakalayarak göz altına alırken, zanlıların emniyette verdikleri ifadede, taksicinin boğazına bıçağı E.Ş’nin dayadığı, daha sonra da aracın kontak anahtarıyla birlikte olay yerinde atarak kaçtıklarını söyledikleri öğrenildi.

Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.