Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güzeller OSB'nin 2019 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

Gebze sanayisinin güçlü üslerinden Güzeller OSB, müteşebbis heyetle yönetilmeye devam edecek. 150’ye yakın firması ve 8 bine yakın istihdamıyla giderek güçlenen Güzeller OSB’nin 2019 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Güzeller OSB'nin 2019 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı
08 Nisan 2019 - 18:50
OSB’nin çok amaçlı salonunda yapılan genel kurula sanayiciler yoğun katılım gösterdi. Divan Başkanlığını Türk Ytong yönetim kurulu başkanı Fethi Hinginar’ın yaptığı genel kurulda,  Bakanlık Temsilcisi olarak Turgut Bıyıklı ve Faruk Bektaş divan kurulunu teşkil etti. Genel Kurul’da “OSB’nin müteşebbis heyete devam edip etmeyeceği” yönündeki gündem maddesi, sanayicilerin oy birliğiyle devam etmesi yönünde onaylandı. 
 
OSB’DE DOLULUK YÜZDE YÜZE ULAŞTI 
Güzeller OSB yönetim kurulu başkanı Adem Ceylan, genel kurulda yaptığı konuşmada, “Bugün birçok OSB müteşebbis heyetten ayrılıyor ama sonunda pişman oluyorlar. Bizler müteşebbis heyet olarak bürokrasideki işlerimizi daha rahat çözebiliyoruz. Müteşebbis heyette kalmanın faydalı olacağını düşüncesindeyim” dedi. OSB hakkında bilgiler de veren Ceylan, OSB’nin yüzde 100 doluluk oranına ulaşmış durumda olduğunu, altyapının yüzde 99 bittiğini söyledi. Ceylan, “OSB’mize gözümüz gibi bakıyoruz. OSB’miz 25-30 milyon dolarlık mal varlığına sahip. Birçok OSB’den iyiyiz. Toplanan paranın yüzde 80’ini yine buraya harcıyoruz. Kısamadığınız birçok kalemler var. Bunların başında personel giderleri geliyor, ciddi bir maliyet oluşturuyor.” Dedi.  Yönetim kurulu üyelerinin maaş almadığını söyleyen Ceylan, bölge olarak 40 öğrenciye burs verdiklerini, Çevreyi ve yeşili seven bir OSB olduklarını ve OSB etrafına şu ana kadar  110 bin ağaç diktiklerini de sözlerine ekledi. Güzeller OSB Müteşebbis Heyeti önümüzdeki günlerde tekrar toplanarak, OSB’yi yönetecek olan  yönetim kurulu üyelerini ve başkanını seçecek. 
 
MÜTEŞEBBİS HEYET ÜYELERİ 
Adem Ceylan, Mehmet Ertuğrul Alışan, Fethullah Fethi Hinginar, Arif Çandır, Mehmet Bebek, Kadir Atilla, Sakıp Hasgül, Süleyman Keleş 
 
MÜTEŞEBBİS HEYET YEDEK ÜYELERİ 
Mehmet Sabri Çizmeci, Halim Yazıcı, Mehmet Kaya Ersu, Abdullah Yılmaz,  Bekir Niğdelioğlu, Adil Kuralı, Mehmet Bahattin Daloğlu, Alpaslan Ünsal