Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak; Hakkınızı helal edin

Karabacak; Kırdığımız, darılttığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımız olabilir, isteklerini yerine getiremediğimiz arkadaşlarımız olabilir, hiç kimse gücenmesin, darılmasın, yaptığımız işte hiç kimseye bilerek hakaret ettiğimiz olmamıştır, bilerek üzdüğümüz olmamıştır. Bem kim olur sa olsun haklarımı helal ediyorum, sizlerde hakkınızı helal edin'' dedi

Karabacak; Hakkınızı helal edin
12 Ocak 2019 - 23:32

Ak Parti Darıca belediye Başkan Adayı muzaffer Bıyık’ın ilçe teşkilatındaki teşekkür toplantısına katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak burada yaptığı konuşmasında güçlü bir siyasi parti içerisinde bulunmasından ve dünya lideri bir Cumhurbaşkanının Darıca’daki çalışma arkadaşı olarak 3 dönem belediye başkanlığı yapma şerefini Cenab-ı Allah’ın kendisine nasip ettiğini söyledi.

 

Başkan Karabacak, bu görevi 15 yıl önce kendisine tebliğ eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ettiğini belirterek, ‘’ Allah önden razı olsun, Rabbim yolunu açık etsin ve bu kutsal davada ülkemizin  ileriye gitmesinde bizim de bu çorbada bir nebze tuzumuz olmuş sa ne mutlu bize. ‘’dedi.

Ak Parti’nin kuruluş dönemlerinde aldığı görevleri de sıralayan Şükrü Karabacak, Gebze ilçe başkanlığı kuruluşunda bir sandalye alacak paraları dahi olmadığını hatırlatarak, binalarının kiralarını ödemek zorluğu içerisinde olduklarını ve Darıca Belde Başkanlığı görevine geldiğinde de bu durumun çok farklı olmadığına dikkat çekti.

 

 Bu bir bayrak yarışıdır, daha ileriye taşımak lazım

O dönemlerden bu yana çok şeyin değiştiğini dile getiren Karabacak, ‘’Burada herkesin çok büyük emeği ve katkısı var, bu açıdan biz onurlu ve gururlu bir şekilde 15 yıl bu millete hizmet ettik. Hamdolsun bu bir bayrak yarışıdır, bun da küsmek, darılmak ve gücenmek asla söz konusu değildir. Bugün Kocaeli’nde değişim hareketi olmuştur, 12 belediye başkanından sadece 1 arkadaş görevine devam edecek, bizim de 3 dönem olması hasebiyle bu görev muzaffer kardeşimize tebliğ edilmiştir.Kendisine başarılar diliyorum allah kolaylıklar versin. Bu bayrak yarışında bu hizmetleri daha ileriye taşımanın gayreti ve mücadelesi içinde olmak lazım, bu emanet Allah’ın bize verdiği emanettir, bu emaneti daha ilerilere götürmek gerek. bu nedenle durmak yok, yola devam diyorum rabbim hepimize kolaylık versin.

 

Bu seçimler çok zor geçecek.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin çok zor geçeceğini de belirten Şükrü Karabacak, ‘’Bakın bu seçimler çok kolay olmayacak teşkilatı bu konuda uyarmak istiyorum, biz 2004 yılında yüzde 34’le seçildik, 2009 ‘da yüzde 37’yle seçildik ve 2014’de Türkiye’nin o karanlık günlerinin başında 17-25 Aralık ve gezi olaylarının hareketlendiği o dönemlerde yüzde 50.2’le Darıca’da seçim kazandık. Yani çıta çok yüksek, çok kolay değil. Onun için kapı kapı, sokak sokak dolaşmak lazım.

 

Muzaffer kardeşime başarılar diliyorum

Belediye Başkanı şükrü karabacak, konuşmasının devamında belediye başkanlığının ateşten bir gömlek olduğunu yineleyerek Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’a başarılar dilediğini söyledi. Karabacak, ‘’ Hakkını vermek isterseniz evet ateşten bir gömlek, yok, keyif yapmak isterseniz 5 yıl da keyif yaparsınız, o da sizin bileceğiniz bir şey. ama Ak Kadrolar bunu asla yapmayacak, yapmamalı da… Çünkü sorumluluğumuz önce Cenab-ı Hak’da, sonra milletimizde, sonra partimizde, sonra genel başkanımız ve cumhurbaşkanımıza karşıdır.

Kırdığımız, darılttığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımız olabilir, isteklerini yerine getiremediğimiz arkadaşlarımız olabilir, hiç kimse gücenmesin, darılmasın, yaptığımız işte hiç kimseye bilerek hakaret ettiğimiz olmamıştır, bilerek üzdüğümüz olmamıştır. Bem kim olur sa olsun haklarımı helal ediyorum, sizlerde hakkınızı helal edin. Durmak yok yola devam’’ dedi.