Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nazer'de tanıtım günleri

Bölgemizde yetkili Ford satış ve tamir servisi Nazer Otomotiv servis ve minibüs şoförlerine yönelik araç tanıtım günlerin düzenledi.

Nazer'de tanıtım günleri
28 Eylül 2016 - 09:23
Geçtiğimiz hafta sonu servis yetkililerinin ve şoförlerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen  tanıtım günlerinde okullara, işyerlerine servis çeken firmalara, servis şoförlerine Ford Transit 440 E 16+1 okul taşıtı, personel taşıtı ve 440 E camlıvan minibüse dönüştürülebilir araç tanıtımı yapıldı. Tanıtıma Nazer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin  Özdinçer, Satış Müdürü Haluk Acar çok sayıda servis yetkilileri ile servis  şoförleri katıldı. Program öncesinde bir konuşma yapan Nazer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ bu tür etkinliklerin ilerleyen günlerde devam edeceğini belirterek, “ Bugün buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkür ediyorum. Amacımız  Ford marka araçlarımızı müşterilerimize tanıtmak. Etkinliklerimiz ilerleyen günlerde devam ettireceğiz” dedi.
 
KONUKLAR TEST SÜRÜŞLERİ YAPTILAR
Yapılan konuşmalar sonrasında Nazer Otomotiv yetkilileri yeni araçlarını konuklara tanıttı. Yetkiler konukları ile yakından ilgilenirken, konuklarda araçları yakından inceleyerek test sürüşleri gerçekleştirdi. Öte yandan özel olarak düzenlenen tanıtım günleri etkinliklerinde konuklara Ford Nazer Otomotiv tarafından barbeküde pişirilen et ürünleri ve içecek ikramı yapıldı.